19.aprīļa Māmiņu Kluba TV raidījuma lielajā intervijā - psiholoģe Diāna Zande

17. Apr 2020, 13:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mēs turpinām palikt mājās un ceram, ka to dari arī tu, izmantojot šo laiku lietderīgi - strādājot, izglītojoties, esot kopā ar saviem tuvākajiem un ieplānojot svētdienas rītu sākt kopā ar Māmiņu Kluba TV raidījumu.

Ieskaties, par kādām tēmām vēstīsim 19.aprīļa raidījumā!

Raidījuma lielajā intervijā tiksimies ar Māmiņu Kluba Vecāku skolas psiholoģi, kognitīvi biheiviorālo psihoterapeiti Diānu Zandi, lai runātu par to, kā pārvarēt esošo krīzi un kas mūs sagaida pēc tās.

Grūtniecības laikā sievietes ķermenī notiek lielas pārmaiņas un tās izjūt arī āda. Nereti gaidību laikā vai arī pēc dzemdībām tiek novērota ādas pigmentācija. Kāpēc tā notiek un ko šajos gadījumos darīt, to noskaidrosim raidījumā.

Kā jums sokas ar dienas režīma organizēšanu? Rimi Bērniem eksperte skaidros, kāpēc ir svarīgi pieturēties pie noteikta režīma un kādus knifiņus ņemt vērā, to organizējot.

Kolikas ir jautājums, kas aktuāls teju visu jauno vecāku sarunās. Kāpēc mazulīšus piemeklē kolikas, kā bērniņam atvieglot vēdera pūšanos? Par to raidījumā jau svētdien stāstīs speciālists.

Mēs visi vēlamies, lai mūsu bērniem būtu spēcīga imunitāte, taču dažādās situācijās tā var kļūt vājāka. Kuros gadījumos tā var notikt un kā varam palīdzēt imunitātei atkal atgūties un kļūt stiprākai? Skaties raidījumu un uzzini!

Tiekamies svētdien, 19.aprīlī

plkst. 9.20