18.11. STV: Šokolādes kūka, dzimtas koka izpēte, cik viegli būt dižģimenei

18.11. STV: Šokolādes kūka, dzimtas koka izpēte, cik viegli būt dižģimenei

18. Nov 2018, 10:35 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Valsts simtgades rītu mēs sagaidījām kopā, skatoties Māmiņu Kluba jaunāko TV raidījumu. Par godu svētkiem, bijām sarūpējuši īpašas tēmas, kas liek padomāt par savu dzimtu, nākotni, ģimenes spēku un arī kopīgu svētku svinēšanu.

Par godu Latvijas dzimšanas dienai sadarbībā ar SKY lielveikaliem cepām neticami gardu svētku kūku ar šokolādi. Recepte ir tieši tik viegla, lai to pagatavotu kopā ar saviem bērniem jau šodien.

Kopā ar Laimīgā mazuļa dienasgrāmatas galveno varoni Kārli un viņa māmiņu Melāniju mēs devāmies uz Vēstures muzeju, lai atklātu interesantas lietas par to, kā mēs katrs varam padziļināti izpētīt savas dzimtas saknes.

Mēs iepazināmies ar “porcelāna” puisēnu - dzīvespriecīgu bērniņu, kuram ir reta saslimšana. Latvijā šim bērnam nav iespējams palīdzēt tā, kā to var paveikt ārsti kādā Maskavas klīnikā.

Viesojāmies pie Meluškānu dižģimenes, lai parunātu par to, kā ir būt mammai kuplam bērnu bariņam, un kas mudina cilvēkus pieņemt lēmumu rūpēties ne tikai par saviem bērniem, arī bērniem, kuriem nav vecāku?

Suns ir cilvēka labākais draugs, tāpēc šajā reizē parunājām arī par to, kā un kāpēc ģimenē ienāk suns. Un kāpēc priekšroka tiek dota tieši šķirnes sunim?

Lielajā intervijā tikāmies ar pasaulē pazīstamo modeli Karlīnu Cauni, kura 16 gadu vecumā devās pasaulē, kļūstot par pieprasītu modeli un sadarbojusies ar pasaules slaveniem zīmoliem. Runājām par dzīvi ārpus Latvijas, par to, kas Karlīnai liek braukt uz mājām un to, kā dzīve mainījusies pēc meitas piedzimšanas.

Visu raidījumu skaties

TV