17.02. STV: jaundzimušā fotosesija, tortilju recepte, jauktā barošana, iesnu un klepus ārstēšana

17.02. STV: jaundzimušā fotosesija, tortilju recepte, jauktā barošana, iesnu un klepus ārstēšana

17. Feb 2019, 09:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēl viena raiba darba nedēļa ir aiz muguras, un varam šajā svētdienas rītā pelnīti atvilkt elpu, lai darītu to, kas pašām patīk. Jā, un kāpēc gan lai tā nebūtu Māmiņu Kluba jaunākā TV raidījuma noskatīšanās? 

Esam sagatavojuši atskatu uz 17.februāra sižetiem, lai kādu no tiem vari noskatīties arī atkārtoti. Jo, kā zināms, dubults neplīst!

Kopā ar Rimi Bērniem garšas ekspertu Normundu Baranovski pagatavojām bezgala gardas tortiljas ar turku zirņu krēmu un gaļu!

Bijām klāt tikko dzimuša mazuļa izjustā fotosesijā Māmiņu klubā. Vai piekrīti, ka tas ir burvīgs veids, kā iemūžināt skaistākos atmiņu mirkļus?

Iesnas un klepus bērniem ir teju ikdiena, tāpēc devāmies pie speciālista noskaidrot, kā ārstēt pirmos simptomus, un kā rīkoties, ja slimība ir ievilkusies.

Noskaidrojām svarīgāko par mazuļu jaukto barošanu, proti, gadījumiem, kad bēbītis saņem mammas pienu un maisījumu, - kā un kādos gadījumos tas notiek.

Mēs iepazināmies ar suņu meitenes Lotes jaunajiem piedzīvojumiem. Vai sirsnīgā suņu dāma ir mīļš varonis arī Taviem bērniem?

Lielajā interervijā mūs sagaidīja sirsnīga un īsta saruna ar fizioterapeiti, Māmiņu kluba bērnu pieskatīšanas grupiņas veidotāju un vadītāju Klaudiju Hēlu par dzīvi Latvijā, bērnu nākšanu pasaulē un aicinājumu būt fizioterapeitei.

Visu raidījumu skaties

TV