15.OKTOBRIS - Šo dienu veltām vecmāmiņām un vectētiņiem: Uzzini, kas jādara un laimē!

15.OKTOBRIS - Šo dienu veltām vecmāmiņām un vectētiņiem: Uzzini, kas jādara un laimē!

15. Oct 2014, 13:13 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

TAGAD UN TŪLĪT - RUDENS KRĀSU SALŪTS MĀMIŅU KLUBĀ IR SĀCIES, piedalies!

Sākot no 11.oktobra līdz pat 31.oktobrim Māmiņu Kluba portālā KATRU DIENU izspēlēsim vienu balvu. Bavlas ieguvēju noteiksim loterijas veidā, izvēloties kādu no konkursa dalībniekiem pavisam nejauši. Tai pat laikā redakcija patur tiesības dažos gadījumos noteikt tomēr uzvarētāju, ja nu gadījumā gadās, ka kāds no dalībniekiem īpaši bieži laimē, lai dotu iespēju arī citiem. Tikt pie balvas var jau tajā pat dienā vai pasūtīt bezmaksas piegādi uz savu rajonu, pilsētu ar Pasta Stacijas starpniecību. Viss labākais  - tikai jums!

RUDENS KRĀSU SALŪTS

15.OKTOBRIS - Šo dienu veltām vecmāmiņām un vectētiņiem

20141008171204-31808.jpg

15.oktobra uzdevums

Uzraksti komentāros:

  • Cik vecmāmiņu un vectētiņu ir tavam bērnam/bērniem?
  • Cik bieži vecmāmiņas un vectētiņi pavada savu laiku ar mazbērniem?
  • Ko labu tu varētu pastāstīt par sava bērna/bērnu vecvecākiem?

DIENAS BALVA

NUK Pirmā izvēle īstajā brīdī - Disney 0-6 mēn.

+

NUK First Choise Anti Colic


20140827111101-23530.jpg

Foto ir ilustratīvs

Konkurss ilgst 24 stundas. Ieskaitām komentārus, kas uzrakstīti līdz 15.oktobra plkst. 23:59. Balvas ieguvēju paziņosim nākamās dienas ietvaros - 16.oktobrī.

VEIKSMI UN... LAI JUMS BRĪNIŠĶĪGS NOSKAŅOJUMS ŠAJĀ RUDENĪ!

20141010112215-81384.jpg


DaceT DaceT 15. Oct 2014, 22:47

Mūsu mazuļiem ir divas vecmammas, divas vevecmammas un viens vectēvs (diemžēl ; ( )

Manai mammai ir 57 gadi. Vīra mātei ir 40 ar kapeikām, precīzi nezinu. Manai vecmammai, bērnu vecvecmammai ir 86 gadi. Vīra vecmammai ir 72 gadi. Vienīgajam vectēvam, vīra tēvam ir p piecdesmit. Precīzi nezinu, jo esam tikušies tikai vienu reizi, jo savu dēlu atzina tikai tad, kad viņam jau bija 25 gadi.

Mana mamma, Reivena Evana un Ītana vecmamma ir super!!! Viņa man palīdzēja ar pirmo bērņuku un tagad ar otro arī. Pati strādā fizisku darbu, nogurst, bet tāpat atskrien pie mazajiem. Reivenam atnes kon4as, paspēlējas, pamācās, aiziet pastaigās. Kad piedzima Ītans nāca palīdzēja uzkopt māju, uztaisīt ēst. Kad bija mastīts vispār blakus sēdēja, padeva mazo, lika kompreses, ļāva ieiet dušā. Palaida pie friziera un pašīberēt pa veikaliem. Esmu lielu paldies parādā savai mammītei. (Lai gan mēdzam arī sakasīties jo viena domā tā, otra savādāk)

Mana vecmamma, bērnu vecvecmamma par mazmazbērniem neinteresējas. Tieši otrādi, viņa dusmojas. Pēc viņas uzskatiem bērnus nevajag vispār. Es nesaspringstu, lai jau dusmojas 😉

Vīra māte - par mazbērniem neinteresējas, pazvana tikai tad, kad kaut ko vajag vai pasūdzas. Vienu reizi, to vienīgo reizi, kad bija pie mums atbraukusi, palūdzu pieskatīt Reivenu, jo vajadzēja pie ārsta. Atbraucu, bērns apgāzis pusmāju otrādies, bet viņa, vēsā angļu mierā skatās Smurfus.

Vīra vecmamma - cepuri nost. Viņai ir tik grūti dzīvē gājis, bet viņa ir izaudzinājusi savus bērnus, mazbērnus un vēl stāv un krīt par saviem mazmazbērniem. Mēs esam pat naidojušās un visādi ir gājis, bet skaidrs ir viens, šis cilvēks ir cieņas un apbrīnas vērts! Kad piedzima mazie, veda man naudu (esot gribējusi mani pabalstīt, jo viņai liekoties, ka man grūti 😃 )

Vienīgais vectēvs redzēts vienu reizi, tāpēc nemāku teikt kas un kā.

Nu tā mums ar tiem vecvecākiem. Ja viss jāņem un jāuzraksta kā ir un kā ir bijis - sanāktu bestsellers😃

Liene Krúza Liene Krúza 15. Oct 2014, 21:31

Maniem berniniem ( meitai 4g un delinam 7m) ir 2vecmammas,1vectevs un 1vecvecmamma. viena vecmamma-mana mamma mazberninus redz diezgan biezi,jo netalu dzivojam,un tas vinai ir loti iels gandarijums,ka ir kads mazberns,kuru redz biezi,patik palutinat ar visadiem nieciniem,nekad nepaliek besa bez davaninam.Vina mums ir tada super veca mamma,ka meita sauc - viss milaka omite pasaule. Meitai ar omi loti patik iet pabarot vistinas,nekas,ka kadreiz kada vistina ieknabj pirkstina😀
otra vecmamma un vectevs dzivo Jekapili,tos redz diezgan reti,sazvanamies biezi,un zvani palidz noturet lielisku kontaktu ar mazberniniem,bet kad tiekas,tad ir tads pamatigs OOOOOO un visa diena tiek veltita kopa-lasitas gramatas,zimets,limets,iets pastaigas,beigas skirsanas gruta,un kur nu bez lutinasanas. Vecvecaki loti mil savus mazberninus. Vecvecmamma dzivo arpus Latvijas robezas,mazberninus dzivaja vel nav redzejusi,tik bildites. A,un ja,caur skaipy.Lai galigi nezaudetu kontaktus,ari vecvecmamma pieliferejas pie mazmazbernineim ar davaninam...... Mes milam vinus,vini mil mus un musu bernus

sandux sandux 15. Oct 2014, 17:33

Maniem bērniem ir paveicies ar vevecākiem. Manai meitai no pirmā vīra ir ne tikai tēva mamma, bet arī jaunā vīra mamma un tētis. Dēliņam gan māsas tēta mamma nav ome.
Visvairāk man palīdz un ar mums satiekas mani vecāki, kas dzīvo netālu un ik pārdienas atnāk. Tāpat mēs ejam pie viņiem. Arī tad, ja vecākā meita ir slima un negribas, lai aplipina mazo brālīti, viņa var palikt pie šiem vecvecākiem.
Vīra vecāki arī būtu ar mieru ucināt un mīļot savu mazbērnu, lai arī opim tas ir jau vienpadsmitais😀 Tas gan ir pagrūti, jo mēs dzīvojam tālu.
Interesanti, ka vecvecākus saucam dažādi - ome un opis, vecāmāte un vecaistēvs.

15. Oct 2014, 17:07

Es ticu, ka manam dēliņam ir divi spēcīgi sargeņģeļi - mana mamma un tētis un no mākoņa maliņas viņi priecājās par mazdēliņu.

15. Oct 2014, 17:06

mans rudens 2014- vecvecāku diena.

_-_ Cik vecmāmiņu un vectētiņu ir tavam bērnam/bērniem?
No manas puses Markam nav vairs vecvecāku, bet ir vecvecvecmāmiņa( manas mammas mamma), kura viņu ļoti mīl un viņš viņu arī. No tēva puses Markam ir tikai vectētiņš, kuru mēs nepazīstam, nekad neesam redzējuši un nekad neredzēsim. Vārdu pat nezinam. ☹

_-_Cik bieži vecmāmiņas un vectētiņi pavada savu laiku ar mazbērniem?
Tā kā vecvecvecmāmiņa dzīvo tajā pašā sētā kurā mēs tikai otrā mājā tad redzās katru dienu. Kad vēl strādāju tad vakaros no dārziņa vecvecvecmāmiņa mazo ņēma ārā.

_-_ Ko labu tu varētu pastāstīt par sava bērna/bērnu vecvecākiem?
Vecvecvecmāmiņa mazajam vienmēr ko gardu nopērk veikalā ( saldumus viņa nepērk, jo uzskata, ka tie ir kaitīgi un tā arī ir), paspēlējas ar mazo.

Ilvija82 Ilvija82 15. Oct 2014, 16:44

Labdien! Juhū....jauns konkurss šodien atkal! 😀 Rakstu tikai tagad, jo mazais šodien tāds niķīgs....nu čuč un ir mirklis, lai uzrakstītu par Rainerīša vecvecākiem! 😀
Manam dēliņam ir viens vecvectēvs, viņam gan jau ir ļoti daudz gadu un mazo viņš tikai nopēta, seko līdz kā viņš aug.....😀
Rainerītim ir divas vecmāmiņas un viens vectētiņš! Vecmāmiņas ir gados jaunas, vienai ir 54 gadi un otrai 55! Nezinu, vai tas ir labi vai slikti, to jau manīs, kad mazais paaugsies un pats spēs spriest par savām gados jaunajām vecmāmiņām 😀 Viena vecmāmiņa dzīvo Rīgā, otra tepat blakus mājās, kas nozīmē, ka viena vecmāmiņa mazo redz biežāk kā otra, bet Rīgas vecmāmiņai regulāri tiek nosūtītas bildes, kur redzams, kā mazbērniņš aug!
Vectētiņam ir 65 gadi un viņš visvairāk gaidīja, kad mazdēliņš ieraudzīs dienasgaismu un bija pirmais, kurš pateica, ka manā puncī aug puisītis! Viņa acīs sariesās asaras, kad pēc vizītes pie ārsta pateicu, ka tiešām mums ar vīru būs dēliņš, jo viņam pašam ir trīs meitas! 😀 Rainerīts ar vectētiņu pavada daudz laika kopā, tad abi runājas, spēlējas un bauda laiku kopā!
Manam dēliņam ir vislabākie vecvecāki, kuri viņu mīl, lolo, rūpējas, lai viņam viss būtu ļoti labi!
Paldies jāsaka mūsu ar vīru vecākiem, ka esam pasaulē šajā, Liktenim un Dieviņam - ka ar vīru satikām viens otru un stārķim, kurš atnesa mazo brīnumu Rainerīti - veselu, dzīvespriecīgu, vislabāko dēliņu uz pasaules! 😀
P. S. Foto no Interneta resursiem!
Vectētiņam ir 65 gadi

nosiguldas nosiguldas 15. Oct 2014, 13:32 Bai.Ma

paldies, jā mazmeitiņa no dēla😀

veesma veesma 15. Oct 2014, 13:13

Maniem bērniem gan nav paveicies šajā ziņā nav paveicies. Viņiem ir tikai viena vecmamma (mana mamma). Vīra vecāki un mans tētis jau 11 gadus nav kopā ar mums. Ar visu nākas tikt galā pašiem, bet ja ir ļoti liela vajadzība tad protams mana mamma neatsaka pieskatīt kādu reizi mazo. Man jau gribētos, lai vienīgajai vecmammai ar mazbērniem būtu siltākas un mīļākas attiecības, bet tās nu ir tādas kādas viņas ir.

15. Oct 2014, 11:22 nosiguldas

pazīstams krekliņš un zābaciņi 😀
Lai Gustiņam veselība 😀

15. Oct 2014, 11:21 nosiguldas

mazmeitiņa?? 😀

nosiguldas nosiguldas 15. Oct 2014, 10:50

Es savos 45 esmu vecmāmiņa mazajam Gustiņa, decembrī pievienosies mazmeitiņa un februārī vēl viens ķipars, kas pagaidām kautrīgi nerāda savu dzimumu. Ja būtu bijusi iespēja man būtu bijis daudz vairāk bērnu, tā kā laiks skrien un šī iespēja man nu jau ir liegta, tagad ir mazbērniņi. Es kā jauna ome noteikti varu teikt, ka ļoti mīlu savu mazdēliņu un arī tie, kas ir ceļā ir mīlēti un gaidīti. Es labprāt esmu kopā ar mazdēliņu, tikai ar vienu nosacījumu: Bērnam ir vecāki un pēc tam vecvecāki un vecvecākiem ar mazbērnu piedzimšanu dzīve neapstājas. Savas velmes ir jāsaskaņo ar mani , lai varu plānot arī savu laiku. Maniem mazbērniem ir paveicies, jo viņiem ir vecvecomes un mana vīra māte, kas nav manas meitas tēva māte, ļoti ļoti mīl Gustiņu un Gustiņš viņai atbild ar to pašu.

Supersausins Supersausins 15. Oct 2014, 10:30

Musu mazajiem ir-2vecmāmiņas un 2vectētiņibet arī mums ir 3vecvecmāmiņas un 2 vecvectētiņi.😀
Mani vecāki ar Kristiānu pavada ļoti bieži kopā,jo gandrīz visas brīvdienas esam visi kopā Viņi Kristiānam ir kā otri vecāki un kad mammma un tētis dodas atpūsties viņam neko citu nevajaga kā viņus.
Drauga vecāki-ir daudz retāj redzami ,jo dzīvo laukos un ir savi darbiņi,bet vismaz 2x nedēlā viņi atbrauc ciemos pie mums.Reizi mēnesī arī mēs dodamies pie viņiem.😀.
Ar vecvecākiem sanāk tiktiesnretāk ,jo katrs dzīvo citur bet vismaz reizi mēnesī mēs dodamies apciemot viņus.😀
Mums ar vecvecākiem ir ļoti paveicies,jo savus mazberninus vini loti gaidija un gaida.Vienmēr tiek lutināti ar kādu mantu vai saldumu veikalā,bet arī vini censas iesaistitiea audzinasana un ir paligi ari mums.Vienmer ja vajaga palidzibu nekad neatsaka un atbalsta pieskatīsana.Mēs viņus mīlam un uzskatam ka prieks mums ir visss labākie.😀

ruta27 ruta27 15. Oct 2014, 10:30

sveiki.maniem berniem ir tikai viena omite, un viens opitis,jo no manas puses vairs nav ne viena,parsvara man ar visu ir jatiek gala pasai, ir loti skumigi, kad mani vecaki nesagaidija mazbernus☹kuri kopuma jau ir tris.
Ar omiti laiku parsvara pavada maz,jo parsvara esmu es pati,jo ari laika nav,un tadel man pasai ir jatiek ar visu gala.
Neko sliktu jau par vecvecakiems sliktu nevar pateikt, ir jau bijusi brizi, kad ir palidzejusi, bet tas ir loti reti...labak mes pasi meginasim ar visu tik gala.

15. Oct 2014, 10:05

Pievienoju vel bildites AR OMITI UN OPĪTI😀

15. Oct 2014, 10:02

Mūsu Robertiņam ir viena vecvecmamma,opis,ome,maz mums ir palikuši omju un opju,bet neskumstam,pavadam daudz laika kopā ar omiti un opiti.Vislabak mazais saprotas ar opi,jo ka nu ne divi vīrieši,ir par ko runāt😃Ome mums ir čaklā bitīte,nekad nesēdēs rokas klēpī salikusi,vienmēr izdomās kā sevi nodarbināt,sogad omīte tik gardas lietas salika burciņās,ka gadiem vien varēs ēst.Tāpēc ome tik ieskrien samīļo mazdēlu un dodas tālak pie iesākta darba.Pie vecvecmammas ejam bieži,jo viņa nevar staigat daudz apkārt,jo sirsniņa nav vesela,ta nu mēs ar Robertiņu aiznesam kadu kūku,puķītes un iepriecam.Mums ir vislabakie vecvecaki kadus var vēlēties,lutina mūsu mazo rausīti.😀

15. Oct 2014, 00:35

Cik vecmāmiņu un vectētiņu ir tavam bērnam/bērniem?
ir 2as vecmammas,2 vecvecmammas un 1 vecvecvecmamma!
Cik bieži vecmāmiņas un vectētiņi pavada savu laiku ar mazbērniem?
Diemžēl maz, jo katrs dz;ivojam savā pilsētā.
Ko labu tu varētu pastāstīt par sava bērna/bērnu vecvecākiem?
Var;etu ilgi un plaši stāstīt, bet ;soreiz aprobežošos ar to, ka katrs ir unikāls, un ar savām labajām īpašībām.