12.01. STV: Redzes pārbaude bērnam, ādas kopšana ziemā, tēta loma ģimenē

12. Jan 2020, 10:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Prieks satikties ar jaums šī gada pirmajā TV raidījumā! Bijām pēc jums noilgojušies, tāpēc ar lielu nepacietību gaidījām jaunās sezonas sākumu, lai atkal ik svētdienu tiktos krāsainās intervijās, dalītos ar noderīgiem padomiem par bērniņa gaidību laiku, audzināšanu un veselību.

Māmiņu Kluba 2020. gada 12.janvāra raidījumu un tā sižetus vari noskatīties šeit!

Lielajā intervijā tikāmies ar pirmā “X Faktora” uzvarētāju, mūziķi Artūru Gruzdiņu un viņa sievu, lai runātu, protams, ne tikai par mūziku, bet arī par bērniem.

Jaunajā sezonā raidījums atklāj īpašu dokumentālu miniseriālu “Superbēbis”, kas gada garumā ļaus sekot līdzi topošā bēbīša ģimenei sākot no grūtniecības, dzemdībām, līdz pat bērniņa gada vecumam.

Lai gan laukā nav mīnusu un laiks ir salīdzinoši silts, sasildīties tomēr gribas, tāpēc no Rimi Bērniem smēlāmies idejas karstā dzēriena pagatavošanai.

Raidījumā runājām arī par tētu lomu ģimenē un bērnu emocionālo audzināšanu – par to stāstīja atraktīvais tētu līderis no Tēviem.lv Lauris Bokišs.

Devāmies pie speciālista noskaidrot, kad bērniem jāveic redzes pārbaude, kā tā notiek un kas jāņem vērā, lai mazās actiņas būtu sveikas un veselas.

Noskaidrojām, kā bērna maigo ādu pasargāt no ziemas aukstuma un vējiem.

 

TV