10.11. STV: analīzes grūtniecības laikā, nepietiekams mazuļa svara pieaugums, vistas wok recepte

10. Nov 2019, 10:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Svētdienu rīti ir mums vismīļākie, jo tad varam satikt jūs. Kopā nesteidzīgi malkot rīta kafiju, sarunāties, izglītoties un būt kopā. Šī svētdiena ir pavisam īpaša, jo iegadījusies tieši Mārtiņdienā, tāpēc mēs piedosim, ja esi kādu sižetu palaidusi garām, gatavojot svētku mielastu.

Tieši tāpēc piedāvājam iespēju tev ērtā laikā noskatīties visu 10.novembra Māmiņu Kluba raidījumu, vai arī atsevišķus tā sižetus.

Lielajā intervijā tikāmies ar dziedātāju Dināru Rudāni, kura pavisam atklāti stāstīja par sajūtām, kādas viņu pārņēmušas, kļūstot par māmiņu.

Kopā ar Rimi Bērniem šefpavāru Normundu Baranovski pagatavojām vienkāršo un garšīgo woku ar vistas fileju.

Gaidību laikā sievietei jāveic vairākas analīzes un izmeklējumi. Tāpēc devāmies pie ārsta noskaidrot, kurā trimestrī kādi izmeklējumi un kāpēc ir nepieciešami.

Ko darīt tad, ja mazulis svarā nepieņemas pietiekami? Kādi ir risinājumi šajās situācijās? Skaidrojām to pie speciālista.

Ja esi slingotāja, tad tagad, kad laiks kļūst aukstāks, jāmeklē jauns apģērbs, lai aukstajā rudenī un ziemā silti būtu gan pašai, gan bērniņam. Meklējām variantus ērtākajam un piemērotākajam apģērbam!

 

Visus Māmiņu Kluba raidījumus skaties

TV