Skaties 10.03.2013 TV raidījumu: bērniņa raudzības, māmiņu horoskopi, pārsteigums māmiņai

11. Mar 2013, 09:17 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gatavojam pārsteigumu māmiņai

Visbiežāk mēs – māmiņas esam tās, kuras pārsteidz savus mīļos – mēs cepam, šmorējam un rosāmies virtuvē, lai gan nevaram, protams, noliegt to, ka labprāt reizi pa reizei pašas gribētu atpūsties un ļaut, lai mūs pārsteigtu. Tāpēc mazā Adriana tētis Raitis kopā ar savu dēliņu nolēma māmiņai Kristīnei dot brīvsoli un sarīkto viņai svētkus, jo nesen bija sieviešu diena un māmiņa ir pelnījusi atpūsties.

Māmiņu horoskopi

Kāda diez es būšu kā māmiņa? Tā nodomā ne viena vien no mums, kura gaida savu mazulīti ierodamies šajā pasaulē. Izrādās tas nav jāmin, to visai viegli iespējams noskaidrot, ienirstot astroloģijas pasaulē. Tāpēc kopā ar astrologu Jāni Bēniķi, kuru var satikt arī Māmiņu Kluba vecāku skolā, nolēmām izpētīt 12 saules zodiaka zīmes un noskaidrot kā zvaigžņu stāvoklis ietekmē māmiņu attiecības ar bērniem.

Gatavojam autiņbiksīšu torti un dodamies raudzībās

Dodoties ciemos pie ģimenes uz mazulīša raudzībām, vislabāk izvēlēties praktiskas dāvanas, tādas, kuras vienmēr noderēs. Ikviena māmiņa noteikti priecāsies par  autiņbiksītēm bērniņam, jo tās mazulīša pirmajos dzīves mēnešos tiek bieži mainītas. Protams, mēs varam ierasties ciemos vienkārši ar autiņbiksīšu paku, taču ir arī citas iespējas, piemēram, izveidot daudzstāvu autiņbiksīšu torti, kas daudzviet pasaulē ir ļoti iecienīta raudzību dāvana.

TV