07.04 STV: Knifiņi uzacu kopšanai, mūzikas nodarbības bērniem, slimošana uz nervu pamata

07.04 STV: Knifiņi uzacu kopšanai, mūzikas nodarbības bērniem, slimošana uz nervu pamata

07. Apr 2019, 10:20 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aprīļa pirmais raidījums ir garām. Šoreiz vēstījām gan par tēmām, kas saistītas ar skaistumu, gan arī meklējām atbildes uz jautājumiem, kāpēc bērni vienmēr slimo? Izrādās, pie vainas ne vienmēr ir baktērijas un vīrusi, jo iemesli var būt meklējami ģimenes sadzīvē, attiecībās ar vienaudžiem.

Ja kāda no šīm tēmām tev ir aktuāla, 7.aprīļa sižetus vari noskatīties atkārtoti!

Raidījumā devāmies uz Māmiņu Kluba Vecāku skolu, lai paši savām acīm redzētu, kas notiek bērniem domātajās mūzikas nodarbībās.

Uzzinājām vērtīgus padomus, kā izveidot perfektu uzacu formu, lai seja iegūtu vēlamo izteiksmi.

Kopīgi pagatavojām pastu ar spinātiem un sieru tomātu mērci! Iesaisti gatavošanas procesā arī bērnus!

Uzzinājām, kā parūpēties par savu ādu gan gaidību laikā, gan arī pēc dzemdībām.

Devāmies pie speciālistiem, lai noskaidrotu, kā saprast, ka bērna slimošana notiek uz nervu pamata, proti, ja pie slimošanas vainojams stress un nebūšanas skolā, ģimenē un savstarpējās attiecībās ar vienaudžiem. Speciālistiem arī vaicājām, ko darīt, lai šo mūžīgo slimošanas apli pārtrauktu.

Lielajā intervijā tikāmies ar TV šovu režisori un producenti Aiju Strazdiņu, kura stāstīja gan par skandalozu šovu tapšanas aizkulisēm, gan arī motivāciju veidot šovu "Caur ērkšķiem uz...". Starp sarunām par darbu noskaidrojām, kā Aija to savieno ar komandējumiem un mammas lomu. Runājām arī pat to, kā pieņemt lēmumu par šķiršanos.

Visu raidījumu skaties

TV