Nogaršo "Rasēns" pienu Māmiņu Kongresā!

Nogaršo "Rasēns" pienu Māmiņu Kongresā!

19. Nov 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Latvijā vadošais piena pārstrādes uzņēmums “Food Union” ir paplašinājis bērnu iecienītā zīmola “Rasēns” līniju ar jaunu produktu – persiku pienu parocīgā 200 ml iepakojumā. Jaunā “Rasēns” sastāvā ir augstākās kvalitātes piens, augošam organismam nepieciešamie A, B un D vitamīni un dabīga persiku piedeva.  

Izdzerot vienu “Rasēns” pieniņu, var uzņemt 30% no dienā nepieciešamā kalcija daudzuma. Un gluži kā visi pārējie “Rasēns” pieniņi un jogurti, arī jaunais produkts atbilst programmas “Piens un augļi skolai” prasībām un Ministru Kabineta noteikumiem Nr.172.  Proti, tā sastāvā pievienotais cukurs ir ne vairāk kā 5 g uz 100 g produkta, bet pārējā daļa – laktoze jeb dabīgs piena ogļhidrāts, kā rezultātā “Rasēns” persiku pienā esošais tauku un cukura daudzums atbilst veselīga un līdzsvarota uztura lietošanai bērnudārza un skolas vecuma bērniem. Produkta pagatavošanā netiek izmantoti konservanti, sintētiskas krāsvielas un aromātvielas.

Bērnu vēlmes un ieteikumi ir noteicošie, kad izvēlamies jaunās “Rasēns” produktu garšas. Tā notika arī šoreiz – rīkojot dažādas aptaujas sociālajos tīklos, tai skaitā “Rasēns TV” Youtube kanālā, un veicot fokusgrupas pētījumu, secinājām, ka tieši persiku garšas pieniņš bērniem šobrīd kārojas visvairāk. Šādu praksi mēs pielietojam jau ne pirmo gadu, jo esam pārliecināti, ka uzklausot mūsu jaunākās mērķauditorijas vēlmes, varam radīt tieši bērniem un jauniešiem piemērotus produktus – stilīgus, garšīgus, veselīgus,” skaidro Ilona Jaroša, “Food Union” piena produktu zīmola vadītāja.

“Rasēns” zīmola sortimentā ir 20 produkti – piens ar un bez garšām (6 veidi), raudzēta piena dzērieni un jogurti (9 veidi), biezpiena krēmi (2 veidi) un saldējums (3 veidi).

DĀVANA PIRMAJIEM 1000 apmeklētājiem- Rasēna piens!

Atgādinām, ka Lielais Māmiņu Kongress norisināsies 23.novembrī, Jūrmalā, Semarah Hotel Lielupe. Ģimenes biļete (nākt var visa ģimene) -tikai 5 euro! Meklē biļetes bezrindas.lv vai pērc pasākumā uz vietas!