VIDEO: kopā ar ZOOMBOOK.lv veidojam noskaņu grāmatu bērniem

20. Oct 2015, 11:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Bērniņa pirmais dzīves gads ir ļoti īpašs – šis ir laiks, kurā mēs apzināmies, ka esam kļuvuši par vecākiem, savukārt mazulis teju katru dienu sper nozīmīgus soļus savā attīstībā. Mēs ciemojāmies pie māmiņas Anitas, kura audzina trīs bērnus – vecāko meitu Kati, kurai jau ir deviņi gadi, un mazos dvīnīšus – pusotru gadu veco Keriju un Bruno. Dvīņu piedzimšana esot dzīvē daudz ko mainījusi, jo auklēt divus mazuļus vienlaikus ir liels izaicinājums ikvienai māmiņai, jo īpaši bērnu pirmajā dzīves gadā.

Skaties VIDEO un:

  • uzzini par daudzbērnu ģimenes priecīgajiem mirkļiem un to, kā Anita mācījusies vēlreiz būt par mammu
  • sapratīsi, kāpēc ir tik ļoti svarīgi glabāt atmiņas par bērnu skaistākajiem dzīves notikumiem, un uzzināsi, kā to darīt vislabāk
  • iepazīsies ar interneta vietnē veidoto zoombook.lv grāmatiņu un tās iespējām

Mēs ikdienā fotografējam daudz, teju ik uz soļa, taču ne tik bieži mūsu foto mirkļi pārtop reālās bildēs, nereti tās tiek noglabātas datora dzīlēs un tur arī paliek, taču fotogrāfijas ir teju vienīgās, kas pēc gadiem spēs mums atsaukt atmiņā notikumus, kuri reiz piedzīvoti un mums sagādājuši daudz prieka.

Bērni patiesi ir brīnums, kas piepilda mūsu dzīvi, ne vienmēr ikdiena ir rožana un viegla, taču grūtības ir tās, kas mums māca novērtēt tos mirkļus, kad viss ir labi. Un reizēm nekas daudz nav vajadzīgs – viens maza bērna smaids un diena kļūst gaišāka.

Māmiņu Klubs

20150921142719-93883.jpg

zoombook.lv