VIDEO: Gaidām ziedojojumus t/c Riga Plaza līdz 19.maijam

12. May 2013, 08:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēc pus gada pavadīta krīzes centrā māmiņas kopā ar saviem mazuļiem uzsāk pašas savu dzīvi jaunā dzīves vietā – ir jāiekārto jaunās mājas, jāpadara tās dzīvošanai piemērotas. Taču, lai tas notiktu, ir nepieciešama naudiņa, kuras visbiežāk šīm māiņām nav. Tāpēc mēs nolēmām uzsākt sociālās palīdības akciju, kuras laikā aicinām ikvienu māmiņu un tēti pārskatīt savu iedzīvi, jo iespējams jums ir kaut kas tāds, kas vairs pašiem nav vajadzīgs, taču citām ģimenēm ļoti noderētu.

Vai arī tev mājās ir lietas, kuras jau sen neizmanto, vai, iespējams, nekad neesi izmantojusi un neizmantosi? Ja tā, tad jau ŠONEDĒĻ tu vari noziedot lietas, kas tev, iespējams, nav vajadzīgas, bet varētu noderēt kādai citai māmiņai.

20130321192959-63944.jpg

Starta lietas jaunai dzīvei:

-pieaugušo drēbes

-sadzīves preces, tehnika

-higiēnas preces, zobu pasta, šampūns utt.

-trauki;

-gultasveļa

-segas, spilveni

Kad esi visu sagatavojusi, nes to uz Modes un izklaides centru Riga Plaza līdz pat 19.maijam ieskaitot! Ziedot vari tirdzniecības centra infocentrā.

12. May 2013, 09:38

es arī vakar aizsūtiju drēbītes uz Riga Plaza, draudzene aizveda, man tiešām ir ļoti ļoti liels prieks palīdžet, un gandarījuma sajūta ir milzīga. 😀