„TROLL Nursery”  ieskandina Ziemassvētkus

„TROLL Nursery” ieskandina Ziemassvētkus

20. Dec 2014, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tuvojoties Ziemassvētku laikam, „TROLL Nursery” vēlas iepriecināt topošos un jau esošos vecākus un, protams, viņu mazuļus, piedāvājot iespēju iegādāties tekstilu un mēbeles bērnistabai par īpaši izdevīgām cenām.

Koncerns „TROLL Nursery” piedāvā īpaši drošas un kvalitatīvas bērnu mēbeles, matračus un tekstila izstrādājumus, kas atbilst visiem mūsdienu kvalitātes standartiem un prasībām. Koncerns ir dibināts 1994.gadā.

20141205095030-76372.jpg

Sākotnēji uzņēmumā strādāja 20 darbinieki, kuri saražoja 200 bērnu gultiņas mēnesī, bet šobrīd uzņēmumā kopumā nodarbināti vairāk nekā 200 cilvēki un „TROLL Nursery” produkcija tiek realizēta vairāk nekā 20 pasaules valstīs, pārdodot vairāk kā 10 tūkstošus mēbeļu izstrādājumu mēnesī. Koncerns spēj piedāvāt tirgum pilnu bērnu mēbeļu sortimentu. Kopumā tiek ražotas vairāk nekā 100 dažādas preces, kuras atbilst Eiropas Savienības standartiem un ir sertificētas. Zīmīgi, ka visa produkcija ir apkārtējai videi draudzīga un apdarē tiek izmantotas tikai ūdens bāzes krāsas un lakas.

Pirmo reizi ieraugot „TROLL Nursery” izstrādājumu, nevar nepamanīt to augsto kvalitāti. Ikviens uzņēmuma darbinieks strādā ar lielu atbildības izjūtu, lai pie mazajiem lietotājiem nonāktu tikai izturīgas un drošas mēbeles. Labu kvalitāti nodrošina arī rūpīga izejmateriālu izvēle – mēbelēm tiek izmantoti bērza un priedes kokmateriāli, cenšoties izcelt koka dabīgo skaistumu, savukārt tekstila izstrādājumu ražošanā tiek izvēlēti tikai dabīgi un lietošanai ērti materiāli. Ne velti koncerna misija ir ražot kvalitatīvas un drošas mēbeles.

Papildu informāciju par „Troll Nursery” piedāvāto mēbeļu un tekstila sortimentu varat iegūt interneta veikalā www.trollonline.lv.

20141205095020-61909.jpg

Adventes laikā „TROLL Nursery” vēlas iepriecināt vecākus un mazuļus, tādēļ organizē grandiozu izpārdošanu, kas notiks 19. decembrī no plkst. 10:00-20:00 un 20.decembrī no plkst. 10:00 līdz 16:00 „Troll Smiltene” izstāžu zālē (Lauku ielā 7/9, Siguldā). Jūs sagaidīs patīkamas atlaides un īpaši piedāvājumi.

  • visam bērnu tekstilam (gultasveļai, segām, spilveniem, dvieļiem, halātiem utt.) – 5% atlaide,
  • pērkot gultu un kumodi komplektā, saņemsiet 10% atlaidi,
  • bērnistabas pilnu komplektāciju varēs iegādāties ar 15% atlaidi,
  • bet mēbeles, kas veidotas kā paraugi, būs pieejamas ar atlaidēm līdz pat 90%!

Pirmajiem 100 klientiem – dāvaniņa no www.trollonline.lv!

Gaidīsim jūs!