Četri iemesli, kāpēc būtu vērts iepirkties internetveikalā Nuko.lv

Četri iemesli, kāpēc būtu vērts iepirkties internetveikalā Nuko.lv

31. Jul 2013, 11:08 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tev patīk iepirkties, ērti sēžot krēslā un malkojot kafiju? Tad internetveikals nuko.lv ir kā radīts tev! Uzzini trīs pamata iemeslus, kāpēc būtu vērts izvēlēties tieši šo internetveikalu!

Strādā mazāk!

Tev ir laba izglītība un atbildīgs darbs. Tava darba diena ir beigusies, mājās visi tevi gaida, var atslābināties, atpūsties, var komunicēt.. BET! Darba diena turpinās, jo - jābrauc vēl uz veikalu, jāmeklē stāvvietā kāda brīva vietiņa, vai vispār - jābrauc uz veikalu ar sabiedrisko transportu, jāskrien, jāvāc groziņā vajadzīgās lietas, un tad ar groziņu jāstāv rindā, lai vēlāk nestu smagus maisiņus mājās.. Un tikai tad vari atpūsties. No darba.

Cik tu pa šo laiku nopelnīji? NECIK! Ja, protams, vēlies strādāt virsstundas, droši, dari to, nopelnīsi vairāk! Viss, ko tu gribēsi būs vien klikšķa attālumā. Viss tev jau būs mājās tad, kad tas būs vajadzīgs.

Un vēl. Nevienam nesaki, bet iepirkties pagūt vari arī darbā, darba laikā  - ātri, ērti un tā, ka priekšnieks to pat nemana.

Nu ko?

Iepērcies lētāk!

Kāpēc lētāk? Te būs vēl 4 iemesli:

  • Pateicoties jaunākajām tehnoloģijām, zemajām izmaksām un sadarbībai ar piegādātājiem internet veikals nuko.lv ir izdevīgāks, ja salīdzinām ar parastiem lielveikaliem. Ļoti bieži tajā ir arī akcijas!
  • Tā kā tavi pirkumi paši atradīs ceļu uz tavām mājām, tu vari iegādāties gan smagākas, gan apjomīgākas lietas. Iepērkot vairāk, nuko.lv tev dos vairumtirdzniecības atlaidi. Skaties pie katras preces vairumtirdzniecības daudzumu.
  • Tematisko akciju laikā cenas internetveikalā ir neiedomājami zemas!
  • Pēc katra pirkuma, par katru iztērēto latu tu iegūsti vienu Kliku. Katrs Kliks pārvēršas santīmā. Tātad - 100 Kliki ir viens lats. Dažādu akciju laikā tu iegūsti iespēju palielināt savu Kliku skaitu, turklāt - pēc tam visu iekrāto ir viegli izmantot pirkumos.

Nu ko?

Dzīvo labāk!

Nenodarbojies ar smagu, nepateicīgu darbu, nenes smagumus, nestumdies rindā pie kasēm. Nepiedalies vīrusu apmaiņā laikā, kad apkārt vēl klejo ziemas un pavasara slimības, un nesvīsti - vasarā! Velti vairāk laika ģimenei un sevis attīstībai, pašizaugsmei! Nopērc sev nepieciešamo un ietaupi naudu, dodoties vieglā un patīkamā šopingā!

Nu ko?

Ja tu vēlies ietaupīt un augstu vērtē savu brīvo laiku, tad  www.nuko.lv – ir lieliska izvēle!

Nu ko - esi gatava pirkumiem?

20130418112654-32234.jpg

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 29. Apr 2013, 09:34

ļoti izdevīgi pasūtīt autiņbiksītes, ja netiek uz lielveikalu

Tajā pat dienā,kad pasūta 😀