Podiņmācības skolas ābece: A- autiņbiksītes

Podiņmācības skolas ābece: A- autiņbiksītes

22. Jul 2013, 12:19 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Podiņmācības uzsākšana nav burvju mājiens, kas norāda, ka nu pilnībā jāatsakās no autiņbiksītēm,jo tikai retos gadījumos tā būs un atteikšanās no autiņbiksītēm notiks pakāpeniski.

Huggies® radījis Pull-Ups® uzsūcošās podiņmācības biksītes ideāli pieguļ mazuļa augumam un tās var tikt lietotas kā apakšbiksītes! Autiņbiksītes ir izveidotas, lai veicinātu bērnā patstāvības vēlmi un neatkarību, jo podiņmācība taču ir viens no soļiem, kas parāda, ka mazulis pieaug! Turklāt uzvilkt šīs autiņbiksītes varēs ne tikai mamma un tētis,bet arī pats bērns!

Šo autiņbiksīšu unikālā iezīme ir izdziestošais attēls- līdz ko bērniņš ir pačurājis autiņbiksītēs, nevis uz podiņa, autiņbiksītēm attēls sāk izzust. Kāpēc tas ir vajadzīgs? Ar Pull-Ups® podiņmācība ir vieglāka, priecīgāka un interesantāka bērnam, jo izdziestošie zīmējumi ļauj vecākiem “apbalvot” bērniņu, kad tie nav izdzisuši, kā arī bērnam pašam pievērst uzmanību šai lietai.

Šādu podiņmācības biksīšu lietošana var būt kā nozīmīgs solis pretim sekmīgai podiņmācībai, jo reizē mazulis sāk izprast savā ķermenī notiekošos procesus, kā arī mazulim netiek laupīts komforts.

Galvenie atslēgas vārdi podiņmācības sākumā ir pacietība un iecietība. Ikvienai māmiņai vajadzētu uzmundrināt mazuli sakot: "Es zinu, ka Tev ērtāk pašreiz ir čurāt un nokārtoties autiņbiksītēs, bet es zinu, ka Tu man pateiksi, kad Tu būsi gatavs iet uz podiņa!"

Katram bērnam ir savs laiks, kad viņš sāk apgūt podiņmācību- kādam tas būs gada, vēl citam- 2 gadu, bet vēl kādam- vien 3 gadu vecumā. Un esi droša- neviens bērns uz skolu ar autiņbiksītēm nav aizgājis un kā atzīst eksperti- vienalga, vai bērnam speciāli tiek mācīta podiņmācība vai nē- bērni sāk iet uz podiņa līdz 3 gadu vecumam!  

 

Māmiņu Klubs 

Jauna rakstu sērija: Podiņmācības skolas ābece

Huggies® Pull-Ups®uzsūcosās podiņmācības biksītes- ideāls palīgs podiņmācības apgūšanai!

 20130711100041-71345.jpg

20130711095544-49334.jpg