PĻĀPĀTUVE: Kā pagāja pirmā nedēļa dārziņā?

PĻĀPĀTUVE: Kā pagāja pirmā nedēļa dārziņā?

09. Sep 2015, 15:24 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiciens pirmsskolniekiem!

Pagājusi pirmā nedēļa dārziņā! Var jau parunāt par tādu kā kopsavilkumu. No daudziem dzirdu, ka bērni, kas sākuši iet dārziņā, jau 2-3.dienā sākuši slimot. Te nu bija - rudens, un te nu bija - adaptācija!

Mums ar mazo viss ir normāli. Lidojums lielisks! Nu, patiesībsakot, jaunās grupas dēļ atkal atsākusies mini-adaptācija. Bet pagaidām izņemot dūru cīņām nekas slikts dārziņā nav atgadījies.

Kā pagāja jūsu pirmā nedēļa dārziņā?

jolanta.asti jolanta.asti 09. Sep 2015, 17:40

Mums ir 2,1 un uzsakam b/d gaitas, pirmas dienas mierigi gerbamies un gajam tik atvadoties bija asaras, un kad gaju pakal ar bij asaras, bet ta pa grupinu dzivojas mierigi, 5diena jau paradijas nelielas iesnas un ta līdz sim bridim atkal dzivojamies pa majam

LvMomi LvMomi 09. Sep 2015, 15:45

Mums (Madarai 1.5g) pirmā nedēļa pagājusi mierīgi un nu jau arī čuč pusdiens laiku tur. No auklītēm komentāri ... viņa ņem nost mantas citiem bērniem, kas manuprāt šajā vecumā ir pilnīgi normāli un labi ēd pusdienas. Takā esmu apmierināta. Pati šo mēnesi nestrādāju un tādēļ pa dienu ilgojos pēc meitiņas ļoti. Viņai tas b/d bija vairāk vajadzīgs kā man.