Pirms/ pēc Pārmaiņas vasarai!

Pirms/ pēc Pārmaiņas vasarai!

05. Apr 2014, 08:09 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mazajam nāk zobi, nakts negulēta. Taču izdomāju kaut ko- ar ko jāpadalās un varbūt jūs mani šajā idejā atbalstīsiet!

Pavasaris ir klāt- dēliņam 7 mēneši. Beidzot nolēmu,ka mazliet jāatgūst forma jeb vienkārši jāgatavojas vasarai,lai justos vēl labāk. Jātiek vaļā no garajiem matiem,jāsapošas! esmu atsākusi skriešanu, pietupienus, anticelulīta medus masāžu.(šo procedūru ar tādu pacietību nekad nebiju veikusi) Vienīgi ar ēšanu gan nesanāk tā kā vajadzētu- izjūtu tās savas plusu kalorijas,kas pienākas ar krūti barojošai māmiņai. Mazliet trūkst padomu un arī šat tad motivācijas.

Tā kā vīrs strādā- tad skriet dodos kopā ar dēlu- ratos iekšā un lēnām tipinam. Abiem ir forši- daudz foršāk kā skriet vienai.

Un te mani novērojumi- skrējēji man smaida,citi pat sveicina un pamāj, arī gājēji ir paklieguši uzslavas, taču kā ir ar tik daudzajām māmiņām, kas staigā pa Imantu? Ir, protams, tādas, kas ignorē. Taču lielākā daļā ir arī viena iedvesmas pile- tie smaidi un foršie skatieni! Citas skaļi sāk stāstīt saviem bērniem- re kā mammīte sporto, citas novēl veiksmi! UN tas ir tik sasodīti jauki. Lai gan lielāka daļa aktīvo ir krievvalodīgie (latvieši kā jau latvieši :)) ), tas tik un tā nedaudz uzceļ motivāciju. 

ps. ir jau arī tādi skatieni,kas dzīvu aprok :D Bet kur gan tādu nav :D

Un tas viss- arī Mājsaimnieču olimpiāde, kuru redzēju TV, atkal atgādināja- Laimesbite, saņemies! Tu tik tiešām esi sieviete- jauna, skaista, saviem vīriešiem vislabākā, taču pati sev.. kaut kas trūkst.

Man un draudzenēm ļoti patīk visi pārvērtību šovi, kā arī žurnālos tās pirms/pēc lapas. Varbū arī šeit, Jūs meitenes, esat gatavas dalīties ar pārmaiņām- frizūrām, tērpiem, stilu, svaru utt.

Nezinu vai šis ir īstais portāls, kurā dzīvo atsaucīgas un foršas meitenes/mammas, bet nu mēģināts nav zaudēts.

Lai mēs saviem bērniem ne tikai pašas mīļākās,bet arī skaistākās.

Doāju,ka tā būtu kā iedvesma tām, kuras vēlas mainīties, cerams,ka arī Māmiņu klubs mani atbalstīs un varbū varētu saorganizēt superīgas balvas centīgajām.

Māmiņas - reportieres, martā jūs gaida gardas balvas no Kāruma!

20140311114432-14031.jpg