Pirmo reizi pie alergologa.

Pirmo reizi pie alergologa.

21. Jul 2013, 23:37 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kā jau nesen rakstiju, bijām pie alergaloga, jo pediatre nozīmēja šo vizīti tāpēc, ka bērns bieži slimo.

Pie alergaloga devāmies uz Tukumu pie dakteres Dinas Sebres, ļoti jauka dakterīte.

Jautāja par dzemdībām, vai bērns ir krūts bērns, par iepriekšējām saslimšanām kuru dēļ nonācām slimnīcā konkrēti par to kā sākas šīs slimošanas, tātad tās sākas ar iesnāk pēc tam aizejot līdz bronhiem un bērnam ir grūti elpot līdz ar ko ir vajadzīgas sistēmas tāpēc, ka bērns negrib ne ēst ne dzert un ir vajadzīgas inhalācijas.

Daktere Dina uz mazās rociņas uzpilināja alergēnu testu, mazas pillītes kuras parāda vai bērna vispār ir alerģijas un ja ir tad pret ko,  pirms mums tādu pašu procedūru veca puikam kuram ir gadi 10 un cik es paklausīujos tad alerģijas šim puikam ir diezgan pret putekļu ērītēm pret pelējuma sēni, pret suņiem TRAKI tas ko es varu teikt ir nesaprotu kāpēc tagad dzimst tādi alerģiski bērni, tas nav normāli.

Pēc 15 minūtēm pasauca mūs kabinetā un skatījās vai iur alerģijas un pret ko,jau sēžot korodorī redzēju, ka viena pumpiņa parādās kas norāda, ka ir alerģija tad pastāstiju dakterei, ka ir viena pumpiņa kas norāda uz alerģiju, daktere apskatija pārējo rociņu un secināja, ka kopā ir 5 pumpiņas skatoties skaidrojumā teica alerģija ir pret KAĶIEM, kas man nebija liels šoks, jo esot pēdējo reizi slimnīcā mums bija jāiet pie dermatologa dēļ sasusa pleķīšā uz muguras, toreiz arī to pašu pateica alerģija pret kaķiem.

Pirms šīs procedūrasa vēl izklausijas plaušiņa, bet 'tas paldies Dievam ir tīras :)

Daktrere sarakstija kādas zāles būtu jādod, ja nu atkal atkārtojas tas pats lai nav jābrauc uz slimnīcu, un pēcf gada atkal jāiet uz pārbaudi lai skatītos vai alerģija ir mazinājusies.

Tikai ir viena lieta, kas man galīgi nelīmējās, kā bronhīts var būt saistīts ar alerģiju pret kaķiem, tad jau bērnam katru dienu būtu jāslimo, jo ar kaķiem gribot negribot nākas sastapties, tas vot man nelīmējas kopā.

Bet to, ka viņam ir alerģijas to es nenoliedzu, jo kad viņš bija pavisam mazs viņam bija alerģija no piena produktiem ko es  ēdu par cik baroju viņu ar krūti, tad viņš to saņēma.

Nekas sāpīgs nav pie alergaloga, bet tas, ka pasaka, ka vispār ir alerģijas tas priekš manis kā vecāka ir nepatīkami.

Tāpēc mīlēsim savu bērnu un neslimosim :)

 

Baiba

21. Jul 2013, 23:39

sausa pleķīša

21. Jul 2013, 23:38

iesnām nevis iesnāk.