Pirmās dzimšanas dienas ballītes idejas

Pirmās dzimšanas dienas ballītes idejas

22. Jul 2018, 00:03 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Tavam bēbītim ir 1.dzimšanas diena un tas ir kārtīgs iemesls,lai nosvinētu! Ballītei ir jābūt,par to šaubu nav, bet tāpat ir virkne ar lietām, ar kurām jārēķinās pasākuma laikā un pirms tā.Esam sagatavojuši padomiņus,kas var noderēt pirmās ballītes rīkošanā.

Ieplāno laiku ballītei

Tik mazam bērniņam piemērots ballītes ilgums būs stunda- pusotra. Mazuļiem šajā vecumā ir mazāka spēja noturēt uzmanību, viņi ātri zaudē enerģiju un interesi par apkārt notiekošo. Ieteicamākais laiks,plānojot ballīti, ir rīts vai pēcpusdiena pēc snaudas, kad mazulītis nebūs tik saguris un spēs izbaudīt svētkus.

Padomā par palīgiem

Auklīte vai kāds no ģimenes locekļiem būs īstens palīgs pienākumu gūzmā, ļaujot arī Tev izbaudīt ballīti un bērna lielo dienu.

Mazuļiem patīk baloni

Baloni,iekārtojot ballītes norises vietu, radīs īpašu atmosfēru un prieku bērnu acīs. 

Mazuļiem droša rotaļu zona

Jebkurā gadījumā jāpadomā par mazuļiem drošu vidi un piemērotām rotaļlietām,jo ap gada vecumu mazulīši vēl rāpo. Pieaugušajiem vietu var iekārtot telpā pa perimetru, izkārtojot krēslus.

Parūpējies par maltīti

Noteikti vajadzētu apjautāties,vai kādam no mazajiem viesiem nav alerģijas pret kādu no ēdieniem. Vienkāršas uzkodas, sagriezti auglīši,cepumiņi- tas viss patiks un garšos bērniem.

Māmiņu Klubs