Pirmā pastaiga bez ratiem

Pirmā pastaiga bez ratiem

09. Mar 2014, 11:50 Druxis Druxis

Piektdien bija traki pelēcīga diena, bet tad pēkšņi dienas vidū uzspīdēja saulīte. Steidzu šo momentu izmantot, jo mājās sēdēt mums abiem ar Ralfu bija apnicis. Tomēr saule bija tik maz, ka ratus stiept lejā negribējās, tā nu nolēmu veikt nelielu eksperimentu un doties pastaigā bez ratiem. Un mums tas izdevās!

Ralfs lielā sajūsma tekalēja pa trotuāru, skatījās uz baložiem un kaimiņu suni, mēģināja skriet prom no manis, pakaļ tiem pašiem putniem, sunim vai kādam kaķim. Pastaiga bija lieliska!

20140309115037-52527.jpg

Jā, protams, es diezgan stipri saīsināju pastaigas maršrutu, un patiesībā mēs tikai lēnā garā apgājām apkārt mājai, bet pirmajai pastaigai bez ratiem ar to pilnībā pietika! Esmu sajūsmā, jo ratu staipīšana mani tiešām ļoti nogurdināja, kā rezultātā bieži vien dienās, kad saule uzspīdēja tikai uz pusstundiņu, mēdzu no pastaigas vispār atteikties. Toties tagad varēsim iziet ārā kaut uz brītiņu un bez liekiem apgrūtinājumiem!

Kā jums gāja ar pirmajām pastaigām bez ratiem? Kad no ratiem vispār atteicāties?

Druxis Druxis 09. Mar 2014, 16:10

Saprotu, ka esam uz pareizā ceļa. 😀 Ceru, ka arī mēs līdz vasarai tiksim vaļā no ratiem. No otras puses - vasarā varbūt tomēr ērtāk ir ar ratiem, jo lielus gabalus jau mazais vēl nenostaigās, bet vasarā taaa gribas doties kaut kur ārā baudīt sauli un labo laiku! 😀