Piemiņai: slavas dziesma ZOOMBOOK un citiem fotopakalpojumiem

Piemiņai: slavas dziesma ZOOMBOOK un citiem fotopakalpojumiem

11. Mar 2016, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Šī nebūs ne reklāma, ne atsauksme par kādu testētu produktu, bet paslavēt gan gribas, lai citiem būtu piemērs iedvesmai.

Es vispār esmu uzticams cilvēks, man patīk visu darīt vienā vietā - pirkt produktus vienā veikalā, iet uz kino uz vienu kinoteātri, un iegādāties vienas firmas apavus un tamlīdzīgi. Bet gadās, ka vienā vietā vienu lietu dara labi, citā - citu lietu, kaut kur var nopirkt to, ko nevar citur utt.

Šodien gribu pastāstīt par saviem fotoieradumiem.

Neskaitot to, ka man patīk visu darīt vienuviet (tāpēc man patīk lielveikali, un priecājos, ja tie ir pie mājām), jau daudzus gadus bildes izdrukāju iekš www.fuji.lv. Pirms tam to darīju citā salonā, līdz to aizvēra. Bet ar fotoindustrijas paplašināšanos, parādījusies arī tāda praktiska lieta kā dāvana - fotokalendārs, ko jau vairākus gadus pasūtu iekš www.picturehappy.lv, man šķiet, ka tie tur ir neatkārtojami. Tai pat laikā esmu mēģinājusi sūtīt kalendārus arī cituviet, un jāsaka - nav visai ērti, un nav arī kvalitāte apmierinoša, tāpat arī daudzveidība man neiepatikās. Tāpat centos bildes sūtīt arī iekš picture-happy, bet sapratu - šausmas, centos to darīt vēlreiz un ir skaidrs - vairs to nedarīšu, pat, ja man teiks, ka tagad tur bilžu izdruka ir vienkārši superīga. Attiecīgi, izdrukāto bilžu kvalitāti no fuji.lv nemainīšu uz ko citu.

Piemēram, krekliņus ar FOTO taisu vienīgi T-bodē, un ir taisītas arī vairākas krūzītes ar bildēm, bet kaut kā tās ar kvalitāti neizcēlās, neatceros pat īsti, kur tās taisīju.

Pēdējā laikā man ir liels skaits jaunu bilžu, ko gribas likt pie sienas kā kanvu. Pirmo tādu sūtīju picturehappy.lv

Vīrs to atveda burbuļplēves iepakojumā, un viss ir labi, plānoju jau pasūtīt nākošo kanvu partiju, līdz ieraudzīju vilinošu atlaidi ZOOMBOOK.lv. Es ilgi skatījos - it kā portāls ērts, nav jāgaida ilgi bilžu ielāde kā picturehappy.lv, bet rokas vēl trīcēja. Es kādas 6 reizes atliku pasūtījumu, tad viņš man vairākas dienas gaisā karājās, un saņēmu atgādinājumu no ZOOMBOOK.lv par nepabeigtu pasūtījumu, un es tiešām aizmirsu un vilku garumā.. līdz izlēmu, ka 40% atlaide man ir tas, kas vajadzīgs.

Pēc 2 dienām pasūtījums bija gatavs, saņēmu ziņu, ka viss gatavs un būs zvans no kurjera. Un te man vēl ir novecojis ieradums, paņemt pasūtījumu pašai būtu it kā ērtāk, nekā maksāt kurjeram, bet izrēķināju naudu ceļā, iztērēto laiku, kamēr atvestu kanvas, un nomierinājos, jo izrādās, ka kanvas nemaz pats nevar izņemt, nezinu ,kā ar citiem produktiem.

Un te noteiktā laikā (lai gan pāris kurjeru zvanus esmu jau izlaidusi, tāpēc pasūtījumu saņēmu vēlāk) laipns kurjers kanvas atveda. Tās bija labi iepakotas - plēvē un kartonā. Ar tā visa palīdzību dēls tagad spēlē teātri, rotaļājas ar brāli tuneļos un vizina mazo pa grīdu.

20160229165421-44071.jpg

Un katrā kastē vēl bija dāvana - 10 eiro atlaide nākošajiem pasūtījumiem. Starp citu, pirmajam pasūtījumam arī ir atlaide ikvienam!

20160229165459-53221.jpg

 

Jau uztraukusies biju, kad vēru kastes vaļā, bet nopūtos atviegloti - man viss patika!

Paldies liels ZOOMBOOK.lv, par superātru, precīzu, kārtīgu darbu, un par to, ka mūsu dzīvi padarat skaistāku!

Tāpat izskatot viņu piedāvājumus, nobrīnījos par to, ko neesmu redzējusi citiem - plānotāji, piezīmju grāmatas, krāsojamās grāmatas - un viss ar paša izvēlētu dizainu.

Iesaku vismaz ieskatīties www.zoombook.lv

Bet tagad stāstiet par savām fotogrāfijām!

Ilona