Piedzīvojumiem pilna diena Avārijas brigādes parkā!

Piedzīvojumiem pilna diena Avārijas brigādes parkā!

02. Aug 2021, 08:41 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Kas gan būtu vasara bez avārijas brigādes apmeklējuma, vai ne? 
 

Šogad uz Avārijas Brigādes atrakciju parku Lēdmanē devāmies jau ceturto reizi, un arī šogad mūsu dēls no tā izgāja sajūsmas pilnām acīm .

Ar avārijas brigādes parku iepazināmies kad dēlam bija 1.5g un šis parks ir mūsu vasaras neatņemama sastāvdaļa.

 

Prieks, ka katrs parka apmeklējums mūs ik gadu sagaida ar kādu jaunu atrakciju, un arī šogad tas nebija izņēmums..

Ja kāds no jums pirms kāda laika tur jau ir bijis un domā, vai vērts ir braukt arī šogad.. - saku jā, un pastāstīšu kas jauns tur atrodams šogad !

Kā pirmo parkā vienmēr apciemojam mazo veikaliņu pie ieejas, kur iegādājamies pārvadājumos ratus , kuros ērti var pārvadāt vēlāk sagurušos bērnus, līdzi paņemtās somas, uzkodas un ūdeņus. Ratiņu cena ir 3€ par visu apmeklējuma laiku.

Jā, šīs lietas mēs ik gadu ņemam līdzi, laigan parka teritorijā pieejamas arī 3 vietas kur iegādāties ēdienus un dzērienus, ūdeni ņemam līdzi paši. Somās vienmēr ir līdzi arī pretiedeguma krēms, dezinfekcijas līdzeklis rokām, rezerves drēbes , peldlietas un kāda viegla uzkoda!

Parka apmeklējumu sākam ar atrakcijām- šogad kā pirmo izmēģinājām jauno tārpiņu. No malas likās kas tad tur.. būs tīrais nieks.. bet ziniet? Viņš bija tik ātrs ka man tiešām bija bail! Bet tas tikai man.. mans 4.5gadnieks spiedza aiz priekiem traucoties matiem vējā plīvojot

 

Tālāk jau apļa virzienā - sākot ar mašīnītēm un visu pārējo kas atrodams blakus.


Gribu pabrīdināt, ka, ja kāds tomēr dodas šeit pirmo x - ieplānojiet vairākas h apmeklējumam, jo nekad mēs šeit neesam bijuši mazāk par 5h.

Parka teritorijā atradīsiet neskaitāmas izklaides iespējams, dinozaurus, iespēju izbraukt ar katamarāniem, velokartingiem, šļūkšanu ar kameru, lazeršaušanu, šūpoles gan lieliem gan maziem, apmeklēt avārijas brigādes multenes pilsētiņu (mājiņas gan šogad ir slēgtas un iekšā ieiet nevar), mazie varēs izlēkāties uz batutiem, izbraukt ar pasaku vilcienieņu, pārbaudīt spēkus šķēršļu trasē, ir atsevišķa arī māmiņu telts kur pabarot vai pārtīt bērniņu.






Kā arī, šogad ir vēl kāds jaunums - piepūšamās ūdens atrakcijas pieaugušajiem un bērniem. Šeit gan iepriekš ir jārezervē laiks apmeklējumam , tāpēc ieteiktu ierodoties parkā aiziet līdz tiem, rezervēt sev vēlamo laiku un doties tālāk piedzīvojumos uz citām atrakcijām.



Drošībai gan bērniem gan pieaugušajiem izsniedz drošības vestes, kā arī, blakus ir pieejamas ģērbtuves.


Pusdienas vienmēr izvēlamies ēst uz vietas tieši pirms ūdens atrakciju apmeklēšanas (jā, varbūt nav labākā kombinācija) bet tas tāpēc, ka šo vienmēr atstājam kā pēdējo, lai bērni paēduši, vēlreiz izdauzījušies un atpakaļ ceļā uz Rīgu ir salds jo salds miedziņš !


 

Vai jau esi bijis Avārijas Brigādes parkā?