Peripētijas ar RD Electronics veikalu

Peripētijas ar RD Electronics veikalu

25. Nov 2014, 10:35 Cielavinna Cielavinna

Rd electronics ir katrā Latvijas pilsētā, vismaz pēc manām domām, mūsu pilsēta nav izņēmums. Ekstra gadījumos, kad steidzami vajadzīga jauna sadzīves elektornika, tad vienīgais veikals, kur to var nopirkt ir RD Electronics, vismaz mūsu pilsetā.

Pastāstīšu Jums savu pieredzi ar šo veikalu, pēc kā šai veikalā netaisos vairs neko iegādāties.

Gada sākumā mēs ar mazo nokļuvām slimnīcā un mazā tētis mums nopirka planšetdatoru, lai jautrāka slimnīcā būšana. Dators nebija no dārgā galā, bet uz to brīdi neko labāku mums ar nevajadzēja kā tikai to, lai uz tā var skatīties multfilmas un uzspēlēt kādu spēlīti. Šī planšete pēc diviem mēnešiem vairs neslēdzās iekšā pie tā, ka mēs viņu nedz bijām zemē nometuši, vai kā savādāk to bojājuši. Aiznesām uz garantijas remontu. Mums viņu nesataisīja, jo izrādījās brāķis un deva vietā jaunu, bet es piemaksāju naudu un paņēmu tās pašas firmas planšeti, bet dārgāku ar cerību, ka to nepiemeklēs tāds pats liktenis kā pirmo. Cerības bija veltas, jo planšete nobruka pēc diviem mēnešiem, tas pats kas pirmajai, neslēdzās iekšā. Nu, ko nesu atkal uz garantiju, pārdevēji ieraugot mani tā dīvaini nosmīnēja, bet neko, lai jau. Pārdevēja man ieteica atteities no šīs firmas planšetes, jo tie ir sūdi. Man uzreiz gribējas pajautāt, kāpēc tad viņas pārdodat, ja jau sūdi? Viņa man ieteica ņemt Samsung Tab, jo tās ir labas. Nācās nedaudz piemaksāt atkal, bet nu vismaz zinājām, ka būs laba.  Ar planšetēm vis būtu labi, un planšete darbojas vēl jo projām.

Nākošais kas salūza bija klēpjdators, kas ar bija pirkts RD Electronics. Nesu atkal uz garantiju, ieraugot mani, pārdevēji jau atkal sāka smīkņāt, bet jau atklātā veidā. Gribējās pajautāt- vai viņiem vis kārtībā?

Draugs kamēr remontējās dators, vietā nopirka jaunu datoru, bet par nelaimi ar RD Electronics veikalā. Kā par izbrīnu šis dators ar labi ja divus mēnešus izturēja un salūza. Draugam pateicu, ka lai pats neš uz veikalu atpakaļ, jo es uz turieni vairs neiešu, jo pārdevēju attieksme vienkārši burvīga. Draugs aiznesa, paņēma uz garantiju. Pirmo datoru sataisīja, bet sataisīja tā, ka viņš sāka pārāk lēnu strādāt, bet nekas.  Vienu dienu atnāk SMS, ka dators otrs gatavs un var nākt tam pakaļ. Draugs aizgāja, pārdevējs viņa priekšā ieslēdz datoru un par brīnumu pretī raugās kaut kāds sieviešu profils, draugs uzreiz pateica, ka tas nav mūsu dators. Pārdevējs uzreiz salīdzina sērijas numuru un tik tiešām, tie nesakrīt. Viņi mūsu datoru atdevuši kaut kam, nezin kam un tagad kur ir dators, nemāk pateikt. Normāli, ne? Es saprotu, ka kļūdas gadās visiem, bet ne tādas. Teica, ka jau meklēs datoru.

Rezumējums visam šitam:

1.) Vai nu RD Electonics pārdod brāķainu sadzīves tehniku,  vai tehnika nedraudzējas ar mums.

2.) Attieksmes ziņā māk pasmieties par saviem klientiem.

3.) Nekādas atbildības sajūtas, pret cita cilvēka īpašumu.

4.) Vēsā mierā, atdot preci pēc remonta vienalga kam, nesalīdzina ir tas vai nav Tavs.

5.) Vai pēc visa piedzīvotā, es tur iepirkšos- NĒ.

Tekila13 Tekila13 25. Nov 2014, 18:41

Arī mums ir laba pieredze ar šo veikalu un esam pirkuši vairākas elektropreces.
Man šķiet, ka viņiem uzņēmumā tāda politika, pateikt, ka lētākais, nav tas labākais un tā ar vienu šāvienu nošaut divus zaķus - kādu pierunāt un pavilkt uz ko dārgāku un otrs, esmu brīdināta, ka nekādus brīnumus varu negaidīt no lētā gala. Piemēram, arī mēs pirkām planšeti un arī parastu, no lētā gala, tikām nostādīti fakta priekšā, ka jā, bieži nes atpakaļ uz remontu utt, bet mums paveicies, jo pa lielam tā savas funkcijas pilda.

Cielavinna Cielavinna 25. Nov 2014, 12:41 letia

Dators jau nebija no lētā gala, ja būtu bijis lēts, tad var būt būtu mazāks uztraukums.

Cielavinna Cielavinna 25. Nov 2014, 11:46 kikimonc

Mums jau tas pats. Visas preces jāgaida atpakaļ vairāk par mēnesi un tā attieksme ir vienkārši graujoša. Piedevām tad kad remontēja planšeti, pēc mēneša ar pusi es aizgāju painteresēties, cik ilgi vēl jāgaida, šie man- a mēs Jums jau SMS nosūtījām, ka varat nakt pakaļ, bet es nekādu SMS nebiju saņēmusi.

Mēs vēl kādu laiku pagaidīsim, jo kas zin, var būt mūsu datoru atradīs.

Cielavinna Cielavinna 25. Nov 2014, 11:35 zubavnieks

Diezvai man tā sanāks lētāk, dzīvojot Latvijā.

Sandija Māmiņu Klubs Sandija Māmiņu Klubs 25. Nov 2014, 11:20

Jāsazinās ar Patērētāju tiesību aizsardzības centru un jāuzraksta iesniegums.