Pēdējās brīvdienu dienas- steidz uz Avārijas brigādes parku Spice Home!

Pēdējās brīvdienu dienas- steidz uz Avārijas brigādes parku Spice Home!

05. Jan 2019, 11:33 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Mēs esam viennozīmīgi PAR Avārijas brigādes parka apciemojumu!

Vai esi bijis viņu parkā Lēdmanē? Superīgi bija vai ne?!

Tad nu pirms svētkiem steidzām paskatīties, kādas aktivitātes piedāvā jaunatvērtais iekštelpu piedāvājums T/C Spice Home, jo Lēdmanes piedzīvojumu parks mūs pārsteidza un fantastiskām atrakcijām un pozitīvi pavadītu laiku ģimenes lokā! Šoreiz mēs devāmies kopā ar Eliota mazo draudzenīti Loti, viņas mammu un Eliota krustmāti- bariņā taču jautrāk :)

Par to, kā mums gāja un patika Lēdmanes parkā, vari lasīt šeit, ja nu tomēr neuzspēji apciemot sezonā ..

https://maminuklubs.lv/mazulis/mes-tur-bijam-avarijas-brigades-izklaides-parks-285550/

 

Mēs devāmies agrā , nu labi, cik nu agrā.. taču neilgi pēc atvēršanās, lai satiktu pēc iespējas mazāk tik pat zinātkārus apmeklētājus! Ja Lēdmanes filiālē mēs pavadījām 5 stundas, un visticamāk būtu pavadījuši arī vairāk, ja mazajam kundziņam jau ļoti nenāktu miegs , tad šeit, iekštelpās, mūsu apmeklējums bija līdzīgs- 3,5h 

Ieejot protams pirmo ko pamanīju- telpas nav milzīgas, un logiski.. jo telpas nevar būt tikpat plašas kā atrodoties pļavā vai ārpus telpām, bet tas netraucē - viss fantastiski pārdomāts bērniem, un atkal pieminēšu- padomāts atkal arī par vecākiem, lai superīgi pavadītu brīvdienu kopā. Nu tad sākšu, ko Avārijas brigādes parks Spicē piedāvā..

1. Pirmais, protams, kā jau puikam, interesēja līdzi atceļojušā Avārijas brigādes mašīna! Tieši pie šīs pašas (es tā domāju, iespējams, šeit viņa paliks arī vasaras sezonā un viņai ir dvīņu māsa Lēdmanē) Eliots bija "pielipis" arī vasarā! Sākumā krustmāte jau iesmēja- nu ,  izskatās, ka Eliots te arī paliks.. mēs aiziesim vēl ko paskatīties! Bet tā arī bija.. pie stūres īsti nevienu laist kādu laiciņu negribēja, taču, iesēžoties blakus, nebija problēmu kādu dāmu vai kungu izvizināt ! 

2. Milzīgais bumbu slidkalniņš

Nu pasakiet.. ko vēl divgadniekam vajag pilnai laimei?? Bumbas un slidkalniņu! Šeit, kad mašīnu ar lielu lūgšanos lūdzu iedot pastūrēt arī citiem bērniņiem, beidzot varējām iztrakoties pa bumbām! Ļoti jauki ir tas, ka vienā pusē ir slidkalniņš lielākiem bērniem, un superdrosmīgiem mazajiem, nu gluži kā Eliots, kam patīk ātrums un asas izjūtas.. jo mazais slidkalniņš viņam nelikās pietiekami ātrs :) bet citi viņa vecuma bērniņi, skatījos, bija ļoti priecīgi mazajā slidkalniņā iešļūkt bumbās! 

Šis ir tas lielais, lielajiem, un mazajiem  - drosmīgajiem!

3. Vēl mūsu rakariem ļoti patika Interaktīvā sienas spēle "Maģiskā bumba" kur uz sienas parādās dažādi objekti, kuriem ar bumbās jātrāpa! Šeit mēs arī piedalījāmies, ļoti jautri un ja mazais trāpa - dubulta sajūsma garantēta

4. Kautkas līdzīgs, tikai uz grīdas BEAM interaktīvā grīdas spēles istaba- arī šajā istabā mēs uzkavējamies un bērni bija priecīgi lēkāt uz kustīgajkem objektiem

5. Jau ienākot parkā pamanījām, ka uz grīdas ir tāds kā akvārijs ar zivtiņām - Eliotam tas bija milzīgs šoks sākumā un ilgi stāvēja sastindzis un nesaprata ka tas iespējams! 

6. Ja vasarā Eliots vēl no dinozauru eksponātiem baidījās un īsti kāpt tiem virsū īsti nevēlējās.. tad tagad, bija varen drosmīgs, un protams, jo draudzenitei taču jāizrādās, hihi.. gāja pa priekšu un abi izpriecājas pat dinozaura mutē 

7. Vēl blakus mašīnai ir tāds kā "mierīgas aktivitātes" stūrītis ( to mēs tā nosaucām..) - ar īstu smilšu kasti un lāpstiņām, blakus ar galdiņu kur atvilkt elpu vai padzer kādu dzērienu ar uzkodu, kas, starp citu, arī ir iegādājams atrakciju parka teritorijā, par pieņemamu cenu.  

Kā arī pie sienas ir dažādas attīstošas rotaļu iespējas!

Es šeit mēģinu plašāk pastāstīt par to , kas ir atrodams šeit mazajiem parka apmeklētājiem, jo lielākiem bērniem jau protams ir vēl citas varen interesantas izklaides, kuras mūsu mazajiem, 2 un 3 gadi, šobrīd nebija aktuālas.. piem:

Atari Pong galds

Interaktīvā arēna- ātruma cīņa, šeit ieejot redzējām daudzus tētus ar lielākiem bērniem izklaidējoties :)

Šaušanas stimulators- lieliska atrakcija tētiem ar bērniem.. 

Virtuālas realitātes atrakcija- tur lielie puikas stāvēja rindā viens aiz otra neskaitāmas reizes, tad jau ļoti aizraujoši :)

 

Mēs pašas, kamēr mazie blakus spēlēja gaisa hokeju uz galda, ar māsu uzspēlējam Spers Battle, katra savā pusē uz sacensībām.. es taču teicu, ka ir padomāts arī par pieaugušajiem..:)

 

Vispār, arī iekštelpās , Avārijas brigādes komandai ir izdevies salīdzinoši ierobežotās telpās piedāvāt varen jautras izklaides! Mēs noteikti dosimies šeit vēl kādā brīvdienā ziemas sezonā, kā arī , noteikti gaidām vasaru, lai Eliotu atkal aizvestu uz Lēdmanes filiāli - jo, mums patīk Avārijas Brigāde :)

Steidz apskatīt to vēl pēdējās brīvdienu dienās, kā arī, nedēļas nogals taču vienmēr ir paredzētas atpūtai ģimenes lokā, un kāpēc, lai tas nebūtu Avārijas Brigādes parkā? :)

Ak! Gandrīz piemirsu.. tur taču bija arī svinību telpas..

Ir iespēja uzorganizēt arī savu (bērna) dzimšanas dienas ballīti tur! Mūsu ciemošanās laikā vienā telpā bija ballite, taču brīvajā - radošās darbnīcas un sejas apgleznošana- vai nav superīgi?

Kā noslēdzošo mierīgo aktivitāti mēs izmantojām  - Kluču istabu!

Lieli krāsaini kluči, daaaaaudz kluči. No kuriem centāmies celt mājas, pilis un štābiņus - kurus Eliotam ar Loti ļāvam ar lielāko sajūsmu nogazt zibens ātrumā!

 

Tādas bija mūsu brīvdienas šajā parkā! Vai jau esi izmantojusi iespēju un paviesojusies tur, kā patika?
 

PS. Labprāt uzklausītu vēl kādus ieteikumus par foršiem iekštelpu bērnu laukumiņiem kur ziemas sezonā aizvest bērnus izklaidēties :)