Pasargā ģimeni, mājokli un arī mājdzīvniekus no kukaiņiem!

Pasargā ģimeni, mājokli un arī mājdzīvniekus no kukaiņiem!

13. May 2016, 13:10 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Mums sevi ir noteikti jāpasargā no saules, bet esot pie dabas, jāatceras arī par sevis un bērnu pasargāšanu no kukaiņu kodumiem. Uz vecāku jautājumiem atbildēja Līga Brīnuma – Helpic/Aeroxon zīmolu vadītāja.

Vai odi jau klāt?

Pavasarī odi jau ir pamodušies, un, lai odi mums nedarītu pāri, sevi no tiem jāpasargā. Var lietot izsmidzināmu līdzekli Helpic aerosolu  pret odiem, kas piemērots gan bērniem, gan pieaugušajiem un cilvēkiem ar jutīgu ādu. Tas ir veidots uz citrona eikalipta bāzes, papildināts ar alvejas ekstraktu un kokasriekstu eļļu, kas odiem ļoti nepatīk.

Aerosols pret odiem Helpic, 100ml

  • Ar bioloģiski aktīvām vielām uz dabīgas bāzes.
  • Lietošanai uz ādas.
  • Aizsargā līdz 8 stundām.
  • Ādas panesamība: ļoti laba.
  • Dermatoloģiski pārbaudīts un iedarbība apstiprināta laboratorijā.

Slazds augļu mušiņām

Augļu mušiņas ogu un augļu laika ir ļoti traucējošas. Aeroxon piedāvā glītu un ērti lietojamu Slazdu augļu mušiņām. Produkts satur dabīgu augļu musiņu pievilinātāju pudelītē ar noskrūvējamu korķīti, kas pakāpeniski izdalās un pievilina mušiņas līmlenes virsmai. 

Slazds augļu mušiņām Aeroxon N2

Lielisks palīgs Jūsu virtuvē! Droši var likt pie pārtikas produktiem, efektīvi pievilina un iznīcina mazās augļu mušiņas. Pievelk un noķer augļu mušiņas.

  • Nav toksisks, nav biocīds, satur dabīgu atraktantu.
  • Darbības ilgums: 8 nedēļas.
  • Dekoratīvs slazds ar lielu līmlentes virsmu.
  • Viegli lietojams, drošs.
  • Vienā iepakojumā 2 līmlentes (maināmas).
  • Derīguma termiņš: 3 gadi.

Kad ods jau iekodis..

Ja odi ir jau sadzēluši, noderēs gēls, kas dezinficē un novērš niezi, kā arī noņem pietūkumu. Tas lieliski piemērots būs  arī bērniem, ja ir nācies saskarties ar ādas apsārtumu pēc skudru viesošanās zeķēs vai pat pēc dunduru kodieniem pie ezera. 

Gēls pēc insektu dzēlieniem Helpic, 30ml

Tūlītējas iedarbības gēls uz augu bāzes, paredzēts ādas pasargāšanai un kopšanai pret niezi, apsārtumu un pietūkumu pēc insektu dzēlieniem.

Kā pasargāt māju no mušām?

Mušas netiks iekšā mājās, ja izmantosiet logu sietus, kas ir komplektācijā ar speciālu līmlenti un nazīti. Sevišķi aktuāli tas ir mazu bērniņu mammām, kam mazuļi guļ pie loga un elpo svaigu gaisu arī diendusas laikā. Pirkums nebūs sezonāls, tas būs ērts, drošs lietošanai arī nākošajā gadā.

Ja logu siets ir netīrs, to droši var mazgāt un likt atpakaļ pēc izžūšanas.

Loga siets pret insektiem Aeroxon (komplektā ar nazi un līmlenti)

Pasargā no mušu, moskītu, kožu, naktstauriņu un zirnekļu iekļūšanas telpā. Netoksisks, videi draudzīgs un gandrīz nemanāms loga siets no kvalitatīvi austa poliestera auduma. Izturīgs pret ultravioletajiem stariem, viegli uzliekams, noņemams un mazgājams. Pievienots arī speciāls nolaužamais nazītis un 5,6m gara līmlente, sieta piestiprināšanai loga rāmī. Logu sieti pieejami gan baltā gan antracīta krāsā. Baltais logu siets rada baltu aizkaru efektu, bet antracīta krāsas logu siets praktiski nav pamanāms.

Alternatīva ierastajiem mušpapīriem

Četras uzlīmītes, kas kalpo kā skaists dekors vasarā. Mušas nolaižas, pagaršo to, kas ir uz skaistās uzlīmītes, un nokrīt, mums atliek viņu tikai saslaucīt. Uzlīmītes darbojas visu vasaru. Vēl var iegādāties garāku uzlīmīti - strēlīti ar augļu dizainu vai neitrāli caurspīdīgu. Tā būs uzlīmīte ar specīgu līmi, pie kuras ķeras klāt mušiņas un kukaiņi, to skaitā odi, dunduri, lapsenes. Pielīmējot šo pie loga, pasargāsim arī sevi no pielipšanas pie mušpapīra, kas, kā ierasts, karājas pie apgaismes objektiem.

Loga uzlīme pret mušām Aeroxon (ar taureņa vai mārītes dizainu)

Loga uzlīme pret mušām Aeroxon (ar taureņa vai mārītes dizainu)

Uzlīme mušu apkarošanai iekštelpās bez smaržas ar pievilinošu efektu. Pati uzlīme ir bez smaržas un neizdala kaitīgas vielas iekštelpās, tādēļ tā ir izmantojama bērnistabās, dzīvojamās istabās, guļamistabās un pieliekamajos kambaros.

Līmlente logiem Aeroxon N4

Līmlente bez smaržas ar lielu caurspīdīgu līmes virsmu, lai noķertu visas telpā esošās mušas.

Loga līmlente ir kā caurspīdīgs slazds, kas, izmantojot mušu dabīgo uzvedību – lidošanu uz gaismu un siltumu – noķer mušu uz lipīgās virsmas, kur tās stipri pielīp. Līmlente efektīvi darbojas vismaz vienu sezonu.

Pasargā mājdzīvniekus no ērcēm

Suņiem, kaķiem arī ir svarīgi būt pasargātiem, šogad ērču aktivitāte ir milzīga. Līdzekļu sastāvā ir ēteriskās eļļas, kas palēnām izgaro. Iedarbība ir 2-3 nedēļas. Pašķiram dzīvniekam spalvu un iepunktējam līdzekli dzīvnieka kažokā. Kaķiem savs HELPIC līdzeklis, suņiem savs. Pie tam, šie līdzekļi pasargā arī no blusām.

Šķīdums pret insektiem kaķiem un suņiem Helpic Line-On

Line-On ir pilnīgi jauns produkts, kurš efektīvi pasargā kaķus un suņus no tādiem insektiem kā blusas, utis un ērces, izmantojot cilvēkam un dzīvniekam pilnīgi nekaitīgas metodes. Produkts ir ekskluzīvs, tā aktīvās vielas ir no dabīgām zāļu eļļām un to atvasinājumiem, kuri ir apvienoti farmaceitiski un kosmētiski pilnīgi nekaitīgā eļļā.

Skudrām garšo salds

Pret skudrām Aeroxon piedāvā divus produktus – indi granulās un skudru mājiņu ar ēsmu. Granulas ir inde, tātad - nelietojam tur, kur ir sakņu vai augļu dārzi. Sarkanās kārbiņas ar skudriņas attēlu liek skudru pārvietošanās ceļā - skudra ieies mājiņā, paēdīs un atgriezīsies ar apēsto mājās, pacienājot pērējās skudras. Attiecīgi, skudru būs daudz mazāk mājas apkārtnē.

Kārbiņa skudru iznīcināšanai Aeroxon N1

Cieta metāla kārbiņa skudru iznīcināšanai mājās, balkonos, terasēs, pagrabos. Bez smaržas. Satur augstas efektivitātes ēsmu ar biocīdu.

Pulveris skudru iznīcināšanai Aeroxon, 300g

Ūdenī šķīstošas, insekticīdus saturošas granulas ātrai un drošai skudru un skudru pūžņu apkarošanai.

Līdzeklis lietojams beramā un lejamā veidā.

Pievilinātājs pārtikas kodēm

Iekšā būs 2 lapiņas, kas pievilina kožu tēviņus, un mātītēm vairs nebūs iespējas vairoties.  Kožu tēviņi pielīmēsies pie lapiņām, kuras ir apstrādātas ar feromonu, kas kodes pievilinās. Darbības laiks ir vairāki mēneši vai arī līdz brīdim, kad līmlapiņa ir aizpidīta un pārtrauc pildīt savas funkcijas.

Līmslazds pārtikas kodēm Aeroxon N2

Videi draudzīgs slazds bez smaržas, kas domāts kožu ķeršanai pārtikas uzglabāšanas vietās. Pārtikas kodes visbiežāk mīt žāvētos augļos, datelēs, tabakā, mandelēs un miltos. Tās pievelk arī rieksti, sausās brokastis, cepumi, šokolāde, garšvielas un dzīvnieku barība.

Drošu un priecīgu vasaru!

Māmiņu Klubs

20150520125856-35792.jpg

20150520125905-80722.jpg