Paldies par blogiem! Noskaidrota balvas ieguvēja no KIDBOX.LV!

Paldies par blogiem! Noskaidrota balvas ieguvēja no KIDBOX.LV!

07. Feb 2019, 20:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pirmais dzīves gadiņš katra mazā cilvēka dzīvē ir ļoti īpašs, tāpēc tiek ik mēnesi īpaši svinētas mēneša jubilejas, bet pirmā gadiņa svinības ir īpašs notikums.

Daudzas ģimenes izvēlas organizēt tematiskas dzimšanas dienas svinības, gādājot skaistu, jo skaistu torti, gaumīgas dekorācijas. Tiek aicināti viesos tuvākie draugi un ģimenes locekļi, kas bijuši kopā ar jaunajiem vecākiem un mazuli visa gada garumā. Tiesa, netrūkst arī ģimeņu, kuras izvēlas mazuļa pirmo dzimšanas dienu svinēt bez ballītes. Nav pareizo un nepareizo variantu.

Mēs aicinājā ikvienu no jums pakavēties atmiņās par sava bērniņa pirmo lielo dzimšanas dienu, iesūtot blogu. 

Tagad visi blogi izlasīti un noskaidrota arī balvas ieguvēja.

KONKURSA BALVU

BUMBU BASEINU UZ NEDĒĻAS NOGALI

PĒC UZVARĒTĀJA IZVĒLES NO

KIDBOX.LV

LAIMĒJUSI

Uzvara

KONKURSA UZVARĒTĀJS VARĒS IZVĒLĒTIES 

Mīksto apaļo baseinu ar 800 bumbām

vai

Mīksto kvadrātveida baseinu ar 700 bumbām

Kidbox.lv piedāvā iznomāt mazuļu atrakcijas, kā arī ballīšu aprīkojumu. Atrakcijas pieejamas bērniem no 1 līdz 7 gadiem, bet ballīšu aprīkojums - pat vecākiem bērniem. Kidbox.lv atrakcijas nodrošinās jautrību ikvienā ballītē un vecākiem nenāksies gudrot, kā izklaidēt mazos viesus, un pieaugušajiem būs vairāk brīva laika!

Tu taču piekritīsi tam, ka bez atribūtiem, dāvanām svētki nebūs tik neatkārtojami, koši un neaizmirstami! Kidbox.lv E-veikala ballīšu preces un dekorācijas palīdzēs Tev pārsteigt, izjokot, sasmīdināt tavus bērnus, draugus un tuviniekus.

Kidbox.lv Facebook: @kidbox.lv

WWW: kidbox.lv