PIESLĒDZIES pavasarīgajai 12.maija ONLINE TV: VIDEOIERAKSTS

13. May 2016, 12:53 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pavasaris aiz loga zied pilnā plaukumā, katru rītu mostas jauni ziedi, ar sprakšķi atveras lapu pumpuriņi, un pasaule ap mums kļūst skaistāka. Jāatzīst gan, līdz ar dabas mošanos, mostas arī saulīte, ko pavasarī mēdzam saukt par saulīti ar zobiņiem, un tāpat - mostas arī dažādi kukainīši. Kā būt skaistām, kā pasargāt sevi un bērnus, un kā viņus gardi un veselīgi pabarot, par to runāsim šajā ONLINE TV!

ONLINE TV programma

Ādas aizsardzība pavasarī

Parādoties pavasara saulītei, māmiņām arvien aktuāls jautājums, kas jāņem vērā, ejot ar mazuļiem pastaigās pavasara saulītē - vai visiem ir jālieto saules aizsargkrēmi vai tikai zīdainīšiem? Vai tiešām pavasara saulīte ir spēcīgāka un āda jāaizsargā pat vairāk nekā vasarā? Par saules ietekmi uz ādu vairāk pastāstīs Dr. Raimonds Karls,  Derma Clinic Riga dermatologs.

Rūpes par ādu ar BIODERMA

Ko darīt, ja mazulim atopiskais dermatīts? Tas jāārstē! Un tāpat arī ar citām ādas saslimšanām. Iepazīsimies ar Bioderma kosmētiku un uzzināsim, ar ko tā īpaša. Par to visu mums pastāstīs BIODERMA produktu speciālists.

Kukaiņu kodumi pavasarī

Pavasaris nāk ar priekiem par svaigu gaisu, garām pastaigām un aktivitātēm pie dabas. Bet –lai kā mēs priecātos, ir tomēr lietas, kas atpūtu spēj sabojāt. Insekti, kukaiņi – lielāki vai mazāki, tomēr visi izsalkuši un labprāt uzturas, parasti tur, kur esam mēs. Kopā ar Helpic uzzināsim, kā sevi pasargāt!

Māmiņu Kluba Vasaras festivāla noslēpumi

Māmiņu Kluba Vasaras festivāls nav aiz kalniem. Dažus Vasaras festivāla radošos, atraktīvos aktivitāšu noslēpumus mums atklās Agnese no La Creation. Sarunā piedalīsies arī māmiņa, kas ir iedvesmas pilna un arī ļoti gaida krāšņo festivālu! 

Gatavo bērnam - gardi un ar izdomu!

Signes Meirānes grāmatas ir teju katra no mums šķirstījusi, bet nupat iznākusi kāda jauna, tieši vecākiem ar bērniem paredzēta grāmata, kurā atrast iedvesmu jauniem brīnumiem virtuvē varēs ikviens. Moto: Vecāki – bērniem, bērni - vecākiem! Uzzināsim vairāk!

Vasarīgām maltītēm - produkti no Putnu fabrikas "Ķekava"

Ģimenes veselība allaž ir bijusi ikvienas māmiņas prioritāte, veselīgi un pareizi pagatavoti produkti – izaicinājums mūsdienu piesātinātajā pārtikas tirgū. Reizēm ir grūti uzticēties lielveikalu piedāvājumam, bet ir mūsu pašu uzņēmumi, kas neskatoties uz stingrajiem pārtikas kontroles noteikumiem un ierobežojumiem, izvēlas ražot veselīgu un arī plašam patēriņam pieejamu produkciju. Kā tiek ražota un ko no tās pagatavot – tversim idejas savai vasaras ēdienkartei.

Veselīgs uzturs mazuļiem pavasarī

Aletas biezeņi nudien ir gardi, un tie ir lieliski piemēroti līdzi ņemšanai pavasara ekskursijās, pārgājienos un vienkārši pastaigās. Vairāk par bērna uzturu pavasarī pastāstīs pediatre Irēna Putniņa. Gatavo arī tu savus jautājumus!

Piena bankas veidošana

Pavasaris ir laiks, kad aizvien biežāk vēlamies atrasties ārpus mājas, un te nu dzimst domas par satikšanos ar draudzenēm, došanos ciemos, un nereti - gribas vienkārši pabūt vienai. Tātad, mazulīti būs kādam jāpieskata. Kā veidot pareizi piena banku, un kā to izmantot savā labā? Pastāstīs Elita Svareniece – neonataloģijas māsu prezidente. Tāpat pieredzē dalīsies arī kāda māmiņa.

Viss par cilmes šūnām

Kas ir cilmes šūnas, kāpēc tās var noderēt nākotnē? Cilmes šūnas ir spējīgas mainīties un kļūt par ķermenim nepieciešamajām šūnām un aizstāt tās šūnas, kuras ir zaudētas kādas slimības vai negadījuma rezutātā. Cilmes šūnas ir spējīgas pārveidoties jaunās asins šūnās, neironos, muskuļu šūnās, acu šūnās, aknās, nierēs, plaušās, kaulu smadzenēs un citās cilvēka organismam svarīgās šūnās. Vairāk par to pastāstīs mums Natālija Polukarova no IVF Rīga.

Uz tikšanos ONLINE TV!

Māmiņu Klubs

         

peciņa123 peciņa123 12. May 2016, 16:07

Video neiet