Nomoka klepus vai bronhīts?

Nomoka klepus vai bronhīts?

24. Feb 2015, 00:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Klepus 

Klepus ir simptoms daudzām bērnu slimībām. Visā visumā klepus ir laba lieta, tas ir svarīgs reflekss. Klepus palīdz no elpceļiem izvadīt izdalījumus, krēpas, kaitīgās vielas, kas nokļuvušas organismā ieelpojot. Klepus dēļ vecāki bieži vien ir spiesti griezties pie ārsta. Tomēr vairumā gadījumu ārstēšanās notiek mājās. Arī saaukstēšanās pastāvīgs simptoms ir klepus, kas var turpināties tikpat ilgi kā citi simptomi.

Bronhīts 

Akūts un hronisks bronhīts ir viena no visizplatītākajām elpceļu saslimšanām.  Pēc būtības tas ir bronhu gļotādas iekaisums. Visbiežāk slimo bērni no 2 līdz 7 gadu vecumam. Izplatītākie simptomi: sauss, neproduktīvs klepus, kurš ar laiku kļūst mitrs, ar lielu krēpu daudzumu atklepojot. Vairumā gadījumu ārstēšanai antibiotikas nav nepieciešamas. Pamatārstēšana simptomātiska – klepus zāles, šķidrums.

Padomi

Ja Jums ir aizdomas, ka bērnam ir bronhīts, griezieties pie ārsta. Ārsti bieži iesaka sākt ārstēšanu ar dabīgas izcelsmes zālēm, šinī  gadījumā lieliski piemērots būs Umckalor® pilieni iekšķīgai  lietošanai, šķīdums. Umckalor® pilieni iekšķīgai lietošanai, šķīdums ir homeopātiskas zāles pret klepu un saaukstēšanos. Tās lieto akūtu un hronisku infekciju, īpaši elpceļu un ausu, kakla, deguna infekciju (bronhīta, sinusīta, tonzilīta, rinofaringīta) gadījumā.

Vēlaties uzzināt vairāk par bronhītu vai saņemt padomu personīgi? Uzdodiet savu jautājumu www.veseliberni.lv

Pirms lietošanas uzmanīgi izlasiet lietošanas instrukciju. Konsultējieties ar ārstu vai farmaceitu par zāļu lietošanu. Bezrecepšu zāles. Reklāmas devējs – SIA „Mitela”.

ZĀĻU NEPAMATOTA LIETOŠANA IR KAITĪGA VESELĪBAI

smukinja86 smukinja86 24. Feb 2015, 10:25

Mums pertusīns palīdz😀