Neliela aptauja: Kādu bērnu apģērbu jūs pirktu?

Neliela aptauja: Kādu bērnu apģērbu jūs pirktu?

02. Apr 2013, 17:47 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Sveiki.

Šodien ome pasvieda man ļoti labi ideju, veidot savu nelielu biznesu.

Pārdot bērnu drēbītes, tākā man šī lieta ļoti patīk un pārdot man vispār patīk, tad šī doma man šķiet ļoti laba. Pārdot vēlos jaunas drēbītes :)

Bet gribētu zināt jūsu domas, jo lai kaut ko sāktu ir jāveic izpēte..

Tāpēc vēlos zināt, kādu bērnu apģērbu jūs gribētu pirkt, varbūt ir kas tāds kas ir nepieciešams tieši tagad vai tās būtu bikses, džemperi, svārki, bodiji, kombinzoni vai kas cits?

Un vēl kāda izmēra apģērbus vēlaties iegādāties?

Varbūt puiku vai meiteņu drēbītes ir viss pieprasītākās?

 

Ļoti ceru uz jūsu palīdzību. :)

 

Baiba

siiiceee siiiceee 05. Apr 2013, 12:33

jāpiekrīt ,lai es Latvijas veikalos kaut ko pirktu ,savam puncī augošam iemītniekam, noteicošais ir cena un pagaidām ieeju bērnu veikalos un pasmīnu par to mistisko 700% uzcenojumu un neadevkāto ķīnā štancēto drēbīšu kvalitāti. man nav žēl priekš sava brīnuma nekā , bet neadekvātais uzcenojums 'nosit visu apetīti''. vienmēr esmu sapratusi,ka maksāju par kvalitāti un tam mūsu ģimenei nav bijis žēl līdzekļu ,tāpēc izvēlamies gan priekš sevis, gan pazīstamiem bēbīšiem braukt pirkt ārpus Latvijas, kur ar prieku atdodu naudiņu ,jo zinu,ka kvalitāte mani nepievils. protams, cienu tos dizainerus,šuvējas, kuras šuj šeit pat Lv, tad atkal cits stāsts, Bet ,ja vēlas vienkārši pasūtīt no www.china.com /adrese izdomāta/ un uzlikt ''savu'' ciparu, tad jābūt ļtoi zemam ciparam.bet ,ja jau ir pieprasījums ,tad jau rodas arī piedāvājums.Bet ,lai veicas ! 😀

03. Apr 2013, 01:04

Nessussu pati nemaaku to dariit.

02. Apr 2013, 22:36

Nu tas nav tā gribu vērt vaļā veikalu.
Vnk netā tirgoties.

meiva meiva 02. Apr 2013, 21:29

Protams, jautājumi ir tādi uz kuriem pati vari atbildēt, jo zēnu drēbes pērk vienlīdz labi kā meiteņu. Apģērba izmērs atkarīgs no bērna.
Uzskatu, ka bērna gaume jāaudzina jau no mazotnes, līdz ar to, personīgi man, ir gana grūti atrast gaumīgas lietas. Neuzskatu ka tikai tāpēc ka zīdainis man puikam jāvelk mugurā bodijs ar zaķīšiem, kaķīšiem vai citiem grūti nosakāmiem objektiem 😀 Man svarīgi lai bērnam būtu arī ērti, ne tikai skaisti. Nu un protams cena. Tā mūsdienās nosaka daudz. Jo nez vai būs daudz mammas, kas mazuļiem pirks bikses vai bodiju par padsmit latiem, jo bērni aug kā sēnes pēc lietus 😀
Veiksmi un izdošanos, jo jebkura iniciatīva sākt ko savu ir apsveicama 😀

veesma veesma 02. Apr 2013, 18:33

Lai biznesu sāktu ir sākumā jātaisa biznesa plāns.
Jautājumi tādi nekādi. Ne jau ar šādiem jautājumiem sāksi biznesu.
Pērk vienlīdz gan zēnu gan meiteņu drēbes, bērni strauji aug un izmēri mainās. Visi izmēri ir pieprasīti.

02. Apr 2013, 18:10 Vavinna

gan gan.