Mode puikām un meitenēm no 1 līdz 8 gadiem

Mode puikām un meitenēm no 1 līdz 8 gadiem

04. Jun 2014, 14:02 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

MEITENES: ELEGANCE UN IZSMALCINĀTĪBA SAVIENOJUMĀ AR IRONIJU UN SPILGTĀM KRĀSĀM

20140602113411-49610.jpg

Romantisks vai izturīgs? Visas meitenes ir apmierinātas ar jauno My Chicco kolekciju, tāpēc, ka tajā var atrast pilnīgi visu, sākot ar elegantiem līdz rotaļīgiem apģērbiem. Ikviens apģērbu savienojums ir balstīts uz jaunākajām modes skatēm, lai vienmēr sekotu līdzi modes tendencēm.

Romantiskām meitenēm mēs piedāvājam siltas vilnas jakas saskaņotas ar zvanveida svārkiem, blūzes ar kruzuļiem, pasteļrozā un smilšu krāsā ar maigām puķainām uzdrukām. Elegantās un modernās baltās krāsas apģērbi ar ziliem motīviem, Parīzes pilsētas ilustrācijām, izšuvumiem un mākslīgajiem briljantiem uz apkaklēm.

Provinciālais kantri stils ar izšuvumiem un sudraba lureksu. Neformālākam izskatam piedāvājumā ir krāsu izvirdums (fuksija, smaragdzaļš un dzeltenais), jauki T-krekli savienojumā ar trompe-l’oeil tipa rokassomām un kaklarotām. Saulespuķes vai tropiskie ziedi un papagaiļi, kas izgrezno ļoti ērtus apģērbus tādus kā taisnas bikses, bezpiedurkņu topus un T-kreklus.

Drukas izvēlētas no smaržu pasaules un pilsētām, kas piešķir apģērbiem izsmalcinātības pieskārienu. Punktainie raksti ar vizuļiem, šaurām biksēm un svārkiem atsauc atmiņā 60. gadus. Odrijai Hepbernai tas būtu pa prātam. Un kā ar klasisko jūrnieka stilu? Zilas vējjakas, svītraini džemperi un sarkanie triepieni ļoti meitenīgā kombinācijā.

Audumi tiek ļoti rūpīgi izvēlēti, pamatojoties uz to izmantojumu, piemēram, visa veida kokvilna, adījumi, aitas vilna, poplīns vai maigs šķidrauts blūzēm un plīvojošām kleitām. Liels daudzums no kā izvēlēties: krepa audums, lins, tvīds, viskoze, satīns, izšuvumi un trikotāža.

PUIKAS: SPORTISKĀ SEZONA AR IELU STILA PIESKĀRIENU

20140602085945-86973.jpg

My Chicco boys kolekcija ir veltīta brīvās dabas sporta veidiem, ielu stilam un detaļām mazajiem dendijiem. Šie divi aspekti atspoguļo vīriešu modes kolekcijas sportiski vienkāršo un eleganto pusi.

Mazie kapteiņi valkā žaketes ar jūrnieku ģerboņiem, tumšzilas, baltas un sarkani svītrainas vilnas jakas un polo kreklus. Zirgu sacīkstēm – puloverus un vestes. Spilgtas krāsas T-krekli un bermuda šorti (zili, sarkani, dzelteni un spilgti zaļi) ir lieliski piemēroti basketbola un futbola spēlēm ar draugiem.

Airēšanas kluba tematika ir nedaudz elegantāka un paredzēta pirmskolas vecuma bērniem. Tajā dominē pērļu krāsa, kas tiek atsvaidzināta ar sarkano. Rūtainas vestes var tikt kombinētas ar vējjakām un krekliem, lai izveidotu elegantu uzvalku. Un kā būtu ar klasisko jūrnieka izskatu? Tas iedvesmojies no 50. gadiem un koloniju stila neitrālās zilās un smilšu krāsās. Ielu stilam ir raksturīgi krāsaini T-krekli ar uzdrukām, kas izgājušas speciālu apstrādes procesu. Piemēram, džinsu jaka ar aitas vilnas piedurknēm. Slidskrējēji un ironiskā Venēcijas pludmale Losandželosā ietekmēja doto kolekciju.

Audumi My Chicco boys kolekcijai tika izvēlēti praktiski, proti, neilons, adījumi, aitu vilna, džinsu audumi. Izsmalcinātākiem apģērbu modeļiem izmantots poplīns, rievots kokvilnas audums, kanva un skujiņveida raksts. Un ko mēs domājam par apakšveļu, pidžamām, halātiem un peldkostīmiem un peldbiksēm? Puikas var ietērpties pidžamās ar haizivju, cirka lauvu un astronautu uzdrukām, savukārt meitenes ar sirsniņām, zvaigznēm un kaķēniem. Puiku peldbikses rotās spilgtu krāsu Amerikas Rietumu krasta sērferu un pirātu uzdrukas, bet meiteņu peldkostīmus – puķes, Vichy drukas, papagaiļi un jūraszvaigznes.

20140602111725-89663.jpg 

CHICCO APAVU FIZIOLOĢIJAS PROJEKTS

Pēdām ir nozīmīga loma bērna attīstībā, tāpēc tās ir jāsargā, nēsājot piemērotus apavus, kas ir ērti, viegli, elastīgi, ļauj pēdām brīvi kustēties un attīstīties. Chicco apavi ir ražoti, baltoties uz 4 būtiskām Chicco „Fizioloģijas projekta” pazīmēm, kas sekmē bērna vajadzības dažādos vecumos, respektējot bērnu pēdas attīstību.

- no 0 līdz 5 mēnešiem

Pirmajos mēnešos ir nozīmīgi nevalkāt apavus, lai bērni varētu saņemt stimulus no apkārtējās vides, taču ir svarīgi pasargāt bērna kājas no aukstuma un iespējamām traumām. Tāpēc jaundzimušajiem mēs piedāvājam apavus no mīksta materiāla, kas ne tikai pasargā, bet arī ļauj justies brīvi.

-no 5 līdz 9 mēnešiem

Bērna pēda sāk aktīvāk attīstīties, apgūstot muskuļu tonusu un jutīgumu, lai spertu pirmos soļus. Šajā attīstības posmā bērnam jānēsā viegli un mīksti apavi, kas palīdzēs sperot pirmos soļus un pierast pie apaviem.

- no 9 līdz 12 mēnešiem

Bērnus interesē viss apkārt notiekošais, tāpēc viņi sāk izzināt apkārtējo vidi-rāpojot. Elastīgas kurpes ar mīkstu zoli palīdzēs bērnam šajā procesā.

- no 12 mēnešiem un vecāki

Šajā vecumā bērni veic savus pirmos soļus un to mazās pēdas saņem pirmos stimulus, kas stiprina muskuļus un nodrošina pareizu pēdas izliekumu. Apaviem ir jābūt elastīgiem ar starpzoli, kas viegli stimulē pēdas apakšu. Apaviem nav nepieciešams pēdas balsts, taču ir jābūt izveidotam papēdim, lai nodrošinātu stabilitāti.

20140602085955-13748.jpg

Meklējiet jauno kolekciju veikalos „Chicco”:

Stabu ielā 43, tālr. nr. +371 67279182

Mūkusalas ielā 71, Modes un izklaides centrā „Rīga Plaza”, tālr. nr. +371 67633723 

www.chicco.lv