PERSONĪGĀ PIEREDZE: Mēs pirmo reiz veseļojāmies ar Homeopātiju.

PERSONĪGĀ PIEREDZE: Mēs pirmo reiz veseļojāmies ar Homeopātiju.

10. Mar 2014, 14:34 mamma27 mamma27

Jau sen biju dzirdējusi par homeopātiem, viņu baltajiem rimbulīšiem un aptieku. Bet līdz šim nebija nācies pašai izmēģināt. Visu laiku domāju,ka lai tiktu pie šīm brīnumzālēm jādodas pie homeopāta,bet tas maksā dārgi un neesmu līdz šim to varējusi atļauties. 

Šoreiz notika tā,ka mana mazā divu nedēļu laikā saslima otrreiz.Domājām,ka pirmo reiz palaidām par ātru uz dārziņu, neizgulēja kārtīgi slimību.Lai arī nekā īpaša jau nebija-iesnas un neliels klepus. Arī ārsts apskatot teica ka viss ok. Tomēr pēc nedēļas Denīzei sākās ļoti stiprs klepus, neatklepojošs, līdz vemšanai. Mazulīte mocījās pamatīgi,un es dabūju ņemt slimības lapu un dzīvot mājās. Par šo visu runājot darbā,kad mazā nejūtas labi, man ieteica izmēģināt homeopātiskās zāles. Es protams uzreiz par to homeopātu,bet meitenes,saka ,ka jādodas tikai uz aptieku Biķernieku ielā,un tur izstāstot ,kas par vainu ,aptiekāre ir ļoti zinoša piemeklēs atbilstošos graudiņus. Tā arī darīju,jo domāju ka atkal gāzt iekšā sīrupiņus ,lai atklepo un dzīvot mājās divas nedēļas es nevaru atļauties. 

Sākām lietot jau otrdienas pēcpusdienā.Pa diviem graudiņiem četras reizes dienā. Otrās dienas vakarā jutu ,ka mazā sāk atklepot.,kaut  arī klepus izklausījās briesmīgs. Trešajā  dienā jau atklepoja ļoti labi un klepoja vairs tikai dažas reizes dienā. Ceturtajā dienā jau šķita ,ka ir pavisam labi,bet piektajā secijāju- jā klepus ir gandrīz vai pazudis pa visam. Šonakt mazā nogulēja nevienu reizi neieklepojoties, arī no rīta pamostoties nebija ierastās klepošanas. Graudiņus vēl turpināsim kādas dienas padod ,lai pilnībā ir pārliecība ,ka viss ok.Bet jāatzīst,ka esmu ļoti patīkami pārsteigta par šiem graudiņiem. Rezultāts bija ātrāks kā ar sītupiem ,krui notieikti būtu atklepošanai,tad atkal kāds cits,lai pazūd pavisam.Un plus vēl arī cenas- viena pudelīte ar graudiņiem izmaksāja krietni mazāk nekā sīrupi,ko parasti ārsti liek dot. 

Šobrīd domāju,ka ,ja vēl būs situācija,kur varēs nākt talkā homeopātiskie graudiņi ,noteikti tos došu bērniem.Jo no kolēģiem ļoti labas atsaukses dzirdēju,kā viņi paši un arī mazos ir izārstējusi- gan iesans,klepu un citas vainas. Protams ir reizes ,kad ir nepieciešamas antibiotikas,bet lielākoties var iztikt ar šiem graudiņiem,nevis sintētiskajiem pulverīšiem.

20140310084956-54250.jpg

princesemince princesemince 10. Mar 2014, 09:32 mamma27

Mana ģimenes ārste akceptē, ka bērns lieto homeopātiju. Mums gan sanāk, ka zīmi "pasūtu pa telefonu". Protams, ne 100% vienmēr, bet lielākajā daļā gadījumu. Es gan kopš oktobra neesmu vedusi pie homeopāta, arī tad nevedu dēļ saaukstēšanās slimībām. Reāli klepus ārstēts tikai 1x, pārējās reizēs vairāk uzsvars uz nervu sistēmu, jo slimībām, kā mēs zinām, ir emocionālie cēloņi 😀

mamma27 mamma27 10. Mar 2014, 09:13 princesemince

Un kā ir ar ģimenes ātrsu pēc tam, vai viņš akceptē šo ārstēšanās veidu? Jo ir tak vajadzīgas zīmes dārziņam, slimības labas. To jau homeopāts neraksta?Jeb es kļūdos. ?!
Mēs šoreiz ar dakteri sarunājām,jo mums daktere tāda dabas piekritēja.

princesemince princesemince 10. Mar 2014, 09:07

Un vēl labāks rezultāts, ja tiešām iet pie homeopāta, kur tiek izzināta visa bērna augšana, ēšanas, rotaļu, miega paradumi u.c. 😀 Piemēram, mūsu mazpilsētā lētāk ir aiziet pie homeopāta, samaksāt par apmeklējumu, tā cenā iekļauti visādu veidu graudi dažādām saslimšanām, bet pēc ģimenes ārsta sanāk iet pirkt x sīrupus, kas izmaksā daudz dārgāk.