Medzābaku atpūtas komplekss Lilastē - burvīgas atpūtas iespējas

Medzābaku atpūtas komplekss Lilastē - burvīgas atpūtas iespējas

24. Oct 2013, 10:46 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pēdējās siltajās rudens dienās atvedu savu ģimeni uz kotedžu "Medzābaku" atpūtas kompleksā baudījam visburvīgākās atpūtas iespējas - laivas, velosipēdi, pastaigas, pasēdēšana pie grila...
Vai zināji, ka Lilaste ir slavena ar savām baravikām?
Devamies mežā! Izbaudijam pilnvērtīgu atpūtu, ko nesabojāja savākto sēņu tīrīšana un gatavošana -Medzabaku sefpavars to izdarija musu vieta!

Šajā rudenī aicinām Jus milas mamminas ar savam gimenitem uz Lilastes mežiem - apmesties viesnīcas "Medzābaki" četrvietīgā kotedžā (par atsevišķu samaksu iespējams pasūtīt arī brokastis), dodies dabā un aizmirsti par raizēm! "Medzābaku" komplekss apburs ar savu gleznaino vietu un dabas skatiem. Netālu no tā atrodas Lilastes pludmale. Šeit Jus gūsiet sirds harmoniju un spēkus jauniem darbiem,par ko es nesaubos katra mammina velas. Te pieejamas 14 burvīgas kotedžas ar četrām guļvietām, savukārt ārpusē ērti var novietot automašīnu. Kotedža sniedz jauku atpūtu uz terases ar grilu.

Musu diena iesakas sadi,piecelamies,agrss rudens rits,sakam posties veikt ikrita darbinus,brokastis,apgerbsanas un dosanas uz masinu!Sakapam visi cetri masina un nu varejam doties cela!Cela pagaja apmeram kadas 50min,laiks paskreja tik atri ka nemaz nepiefikseju!
Tad mus laipni sagaidadija "Medzabaku" kolektivs un pavadija ar visam mantam uz musu jauko numurinu,kurs bija iekartots tik majigi ka nevelejos no vina iziet lauka.Bijat pat zidainu gultina uzklata un novietota blakus musu gultinai.
Tad nu ta sakas dienas programma(dienas programmu izplanoja Medzabaki,taka mums pasiem nebija ne pa ko jauztraucas.Tad nu ta devamies apskatit jauko mezu un ainavas,pie reizes devamies ari senot,protams puika piedalijas saja procesa bet meitina saldi cuceja ratinos(plus ir tads ka sis meza takas ir piemerotas vecakiem ar maziem berniniem(ratiniem) par to biju prieciga,jo biju gatavojusies uz to ka bus meitina jaliek kengursoma! Pec 2h pastaigas un senosanas devamies atpakal uz viesnicu,lai savas senes nodotu "medzabaku"sefpavaram,sefpavars musu senites mums notirija,pagatavoja bez maksas,tas bija atvieglojums man no ikdienas darbiniem!:)
Tad nu mes sagaidijam pusdienas,atpusoties sava numurina,berni paguleja pusdienlaiku.
Pes gardajam,satigajam pusdienam mes devamies izbrauciena ar velosipediem pa velo takam,loti jauki bija,tad mus gids izvizinaja ar slegto laivinu pa ezeru tas bija tik patikami un jauki,pec si izbrauciena devamies uz numurinu kur mus sagaidija bernu auklite kas berninus uz divam stundinam pieskatija lai mes ar viru varetu ieiet un relakseties infrasarkana pirtina,tas bija vnk neaprakstami un relaksejosi.Si atputa bija ka reizi prieks mums...
Saja pastaiga mes ieguvam sirdsmieru,un kopa busanu ar saviem milajiem un tuvajiem cilveciniem,sada atputa es domaju ka ir paredzeta gimenem ar berniem un prieks dregnajiem rudens vakariem!

Rotaļu laukums un Mini Zoo

Bērnu priekam un vecāku atpūtai ir izveidots rotaļu laukums un Mini Zoo, kurā dzīvo putni un truši. Vasarā bieži ciemiņi ir gulbji ar savām ģimenēm.

Tadi ka apskates objekti nebija,bet bija ieverigi cienigas dabas ainavas,jauka sagaidisana "Medzabakos",viesmiliga apkalposana gan numurina,gan restorana.
Esmu apmierinata ar so ieguvumu,vismaz visa dienina tika pavadita ta ka es velejos un bez stavesanas pie plits,bez uztrauksanas ko atkal pagatvot milajiem,vis tika mums pasniegts uz paplates;)....

Es Jums milas maminas iesaku izbaudit sadu sirdsmieru,klusumu un patikamus brizus ar gimeni! Ir verts ,godavards Jums saku.....Ceru ka jUms patika musu rudens pastaiga,senosana un vnk atputa pie dabas,kuru es neaizmirsisu ilgi un dikti,paldies ka uzklausijat mus!!!


Iespējamās papildizmaksas:

  • brokastis - 3.50 Ls/cilv.
  • velosipēda noma - 3 Ls/h vai 10 Ls/12h
  • izbrauciens ar kuģīti (min. 10 personas) - 5 Ls/cilv.
  • laivas noma - 2 Ls/h vai 6 Ls/12h
  • katamarāna noma - 3 Ls/h
  • pirts īre - 10 Ls/h
  • grila izmantošana - 3 Ls/h
  • pusdienas viesnīcas restorānā

 

Cenā ietilpst:

  • četvietīga kotedža viesnīcas "Medzābaki" teritorijā,
  • infrasarkanās pirts apmeklējums,
  • trenažieru zāles apmeklējums;
  • stundas brauciens ar velosipēdiem;
  • stundas brauciens ar laivu vai katamarānu;
  • viena bezmaksas stunda grila izmantošanai;
  • klienta salasīto sēņu pagatavošana;
  • nepieciešamības gadījumā - zīdaiņu gultiņa.

Pievienoju ari cenu cetrvietigais nr..

Četrvietīgs numuriņš 40 LVL (56,91 EUR) 50 LVL (71,14 EUR)
Bērna gultiņa Papildus nav jāmaksā Papildus nav jāmaksā

 

24. Oct 2013, 19:04

Musu gimenei tas izmaksaja nepilni 60ls(ja precizak,tad 56.00ls)
Loti jauka apkalposanas+vel kada partika ko jus pasi edisiet variet ari restorana est,bet nu letak ir sapirkt pasiem..😀
Ja protams ka var uz dienakti 😀

nosiguldas nosiguldas 24. Oct 2013, 11:03

cik izmaksāja viss pasākums jūsu ģimenei un vai numuriņš ir uz diennakti.