Mazuļu mīļāko ēdienu recepšu KONKURSS. Piedalies un laimē balvu no Philips Avent!

Mazuļu mīļāko ēdienu recepšu KONKURSS. Piedalies un laimē balvu no Philips Avent!

15. Sep 2021, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gluži tāpat kā mums, pieaugušajiem, arī mazuļiem ir svarīgi, lai ēdiens būtu ne tikai veselīgs, bet arī gards. Tāpēc māmiņai dažkārt jāizmanto savs radošums, lai dažādotu bērna ēdienkarti, iekļaujot tajā dažādus produktus un ļaujot mazajam ziķerim atklāt ne tikai jaunas garšas, bet arī ēdienu tekstūras.

Ja tavā ģimenē aug mazulis vecumā līdz pusotram gadam, noteikti arī tev ir krājumos dažādas bērna iemīļotu ēdienu receptes, kuras gatavo ikdienā, svētkos vai arī dodoties izbraucienos, tostarp, gan dažādu biezeņu, gan pirkstiņēdienu idejas. Padalies ar mums un laimē praktisku balvu, kuru atzinīgi novērtēs ikviena jaunā māmiņa!

Lai piedalītos konkursā, tepat komentāros vai arī Māmiņu Kluba Facebook lapā pie konkursa ieraksta raksti sava mazuļa iecienītāko maltīšu receptes, daloties ar sastāvdaļām, to proporcijām un arī ēdiena pagatavošanas gaitu.

KONKURSA BALVA

PHILIPS AVENT

"Četri vienā" veselīgas zīdaiņa pārtikas gatavotājs

Philips Avent veselīgas mazuļa pārtikas gatavotājs palīdz pagatavot gardas maltītes mājās, kas pielāgotas mazuļa vēlmēm.

Unikāla veselīgas tvaicēšanas tehnoloģija

Tvaicēšana ir veselīgas gatavošanas metode. Mūsu unikālā tehnoloģija nodrošina tvaika cirkulāciju no lejas uz augšu, nodrošinot, ka visi produkti tiek pagatavoti vienmērīgi bez vārīšanas. Uzturvērtība, konsistence un gatavošanas šķidrumi tiek saglabāti blendēšanai.

No tvaicēšanas līdz blendēšanai, viss vienā parocīgā krūzē

Viss nepieciešamais barojošas zīdaiņa pārtikas pagatavošanai vienā krūzē. Pēc produktu tvaicēšanas jums tikai jāpaceļ krūze, jāapgriež tā otrādi un jānofiksē, lai sablendētu līdz nepieciešamajai masai.

No biezputrām līdz gabaliņiem, katram augšanas posmam

No smalki sablendētiem augļiem un dārzeņiem līdz produktu maisījumam no gaļas, zivs un citiem, kā arī iespējas iegūt lielākus ēdiena gabalus. Mūsu "četri vienā" veselīgas zīdaiņa pārtikas gatavotājs atbalsta visas jūsu izvēles.

 

Konkursa uzvarētāju noteiksim un paziņosim 27.septembrī.