Māmiņu Klubs testē: SOSKIN bērnu kosmētika

28. Sep 2020, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs turpina testēt, šoreiz testēšanu uzticot pašiem mazākajiem. Vai esi gatava piedzīvojumam? Aiziet, pievienojies!

Māmiņu Kluba TV raidījuma vadītāja Rūta stāsta, ka viņas ģimenē rūpes par ādu pēdējo gadu laikā ieguvušas pavisam citu kvalitāti, līdz ar meitiņu ienākšanu ģimenē. “Meitas vēro un redz, kādi ir mani ādas kopšanas paradumi un rituāli, tiem sekojot līdzi, ieviešot arī savā ikdienā. Jau tagad redzu, ka Grietai patīk uz sejas uzsmērēt krēmiņu,” ar savu pieredzi dalās Rūta.

Jo īpaši tad, ja runa ir par bērnu kosmētiku, Rūta izvēlas kosmētiku ar pēc iespējas neuzkrītošāku aromātu, jo, viņasprāt, tas nāk komplektā arī ar veiksmīgāku sastāvu. “Man vienmēr šķitis, ka tad, ja krēms smaržo invensīvāk, tam ir arī vairāk pievienotu ķīmisku vielu, bez kurām varētu arī iztikt,” stāsta Māmiņu Kluba TV raidījuma vadītāja un divu meitiņu mamma Rūta. Vienlaikus kosmētikas aromāts ir svarīgs un tiek pievērsta uzmanība, lai tā smaržotu pēc dabīgām satāvdaļām, vienlaikus radot drošības sajūtu un apziņu, ka tas ir labs produkts.

Rūtas ģimenē vannošanās laiks ir sava veida vakara rituāls. “Tas ir tik patīkams process mums visām kopā! Tas sagādā prieku un iezīmē gulētiešanas laiku,” dalās Rūta, piebilstot, ka viņas meitiņām ir ļoti svarīgi, lai katrai būtu savs mazgāšanās līdzeklis - gan matiem, gan ķermeņa kopšanai.

Kosmētika, tās aromāts un kopābūšana vakara vannošanās laikā veido daļu no bērnības atmiņām!

 

SOSKIN bērnu ķermeņa kopšanas kosmētiku

jautā oficiālajam izplatītājam SIA Bimboo

Pro Cosmetics veikalā, A.Čaka ielā 128, Rīga

www.procosmetics.lv