21.maija ONLINE TV: Vasaras festivāla garšas

29. May 2015, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aiz loga jaušams pavasaris un arī Māmiņu Kluba ekspertu komanda ir sagatavojusi īpašu programmu, lai visas kopā mēs ne tikai priecātos par pavasari, bet gatavotos kādam grandiozam, vēl nebijušam pasākumam! Kopīgai vasaras sagaidīšanai Māmiņu Kluba festivālā, kad tiksimies Rīgā, 13.jūnijā kultūras pilī Ziemeļblāzma un tās plašajā un krāšņajā teritorijā. Gatavosimies kopā?! Aiziet!

21.MAIJA MĀMIŅU KLUBA ONLINE TV

Matu pārvērtības ar izteiksmīgiem toņiem vasarai

Vai tavi mati ir vasarai gatavi? Ar ko tu tos krāso? Varbūt priekšroku dod dabīgajam matu tonim? Šajā reizē iepazīsies ar matu krāsām no Wella, kā arī - varēsi vērot, kā kāda no māmiņām tiks pie brīnišķīgām matu krāsas pārvērtībām!

Vasara un kukaiņu kodumi

Diemžēl, vasara ir tas laiks, kad pastiprinātāk jādomā arī par aizsardzību pret odu, lapseņu un kukaiņu kodumiem. Kā sevi un bērnu pasargāt? Ko darīt, ja bērnam pret kukaiņu kodumiem ir alerģija? Uzzināsi, kā savu ģimeni vari pasargāt ar HELPIC un Aeroxon produktiem!

Aktualitātes bēbīšu lietās: nāc un noskaidro Māmiņu kluba vasaras festivālā

Bēbīša piebarošana, higiēnas preces, vannošanas piederumi un kosmētika ikdienai un vasarai- tik daudz jautājumu, tik maz atbilžu! ONLINE TV laikā sniegsim nelielu ieskatu plašajā jautājumu lokā, ko varēsiet noskaidrot festivālā pašā vasaras sākumā!

No bērniņa plānošanas līdz mazuļa piedzimšanai

Esi gaidībās? Neesi pārliecināta vēl par to? Var noderēt grūtniecības tests! Bērniņš jau sagaidīts? Noderēs krūšturu ieliktnīši, iespējams, arī piena pumpītis un vēl dažādi aprūpes piederumi, ķermeņa kopšanas līdzekļi. Šī būs tava lieliskā iespēja iepazīt tuvāk Maria produktu plašo klāstu. Lai arī tev šajā vasarā viss ir pa rokai!

Kazas piena produkti. Mīti un patiesība

Vai arī tev ir jautājumi par kazas piena produktiem? Droši tos uzdod un saņem atbildes Māmiņu Kluba Online TV laikā! Iepazīsies arī ar unikālo Kabrita kazas piena maisījumu, uzzināsi visu par kazas produktu lietošanu mazuļu uzturā, kā arī par to, kādos gadījumos kazas piena produkti būtu īpaši ieteicami lietošanai mazuļa uzturā.

Matu griezuma pārvērtības Māmiņu Kluba TV studijā!

Māmiņas pavasara pārvērtības tiešajā ēterā! Tas ir, kas nebijis! Kādai Māmiņu Kluba māmiņai būs iespēja aizmirst par veco matu krāsu un iepazīties tuvāk ar jauno! Labi, pačukstēsim priekšā - tas vēl nav viss, būs arī matu griezuma pārmaiņas! Esat gatavas to visu vērot un priecāties par brīnumainajām pārvērtībām kopā ar mums?

Vistas gaļa - veselīga un uzturā nepieciešama

Jā, tā nu tas ir, pat mazulim augot, ir nepieciešams daudzveidīgs uzturs, kurā jābūt iekļautiem gan visiem organisma pilnvērtīgai attīstībai nepieciešamajiem vitamīniem, gan mikroelementiem, gan šķiedrvielām. Vistas gaļā ir mazāk kaloriju, kā liellopu gaļā, bet toties - tā ir lielisks proteīna avots, kas var būt svarīgi ne tikai augošam bērnam, bet arī pieaugušajam. Vairāk par vistām mums pastāstīs Putnu fabrikas "Ķekava" pārstāvji!

Multivāres katls  - lielisks palīgs vasarā

Gribi gatavot veselīgi, ātri, lai pēc iespējas vairāk varētu pavadīt laiku kopā ar ģimeni? Multivāres katls Redmond tev patiesi var noderēt, jo tam ir ļoti plašas izmantošanas iespējas: vari vārīt gan putras, gan gatavot dažādus siltos ēdienus, gan arī - mazulim pasniegt pirmo piebarojumu, kas būs tvaicētu dārzenīšu izskatā. Kā to visu izdarīt? Uzzini tiešraidē! Būs ne tikai lietderīga informācija, bet arī - gatavošanas paraugdemonstrējumi!

Vitamīni vasaru gaidot topošajām māmiņām un bērniem

Topošajām māmiņām pavasaris ir grūtāks posms dēļ tā vien, ka dažādas vitamīnu un minerālvielu rezerves ir jau izsīkušas. Un dzelzs trūkums pavasarī nav nekas pārsteidzošs. Tāpat vitamīni ir nepieciešami arī bērniem, kas pavasarī kļūst aktīvāki, viņiem ir grūtāk noturēt uzmanību skolā, un vairāk gribas atrasties ārā, svaigā gaisā. Vitamīnu un dzelzs rezerves papildināt palīdzēs Floradix!

Bēbīšu putras un uzturs

Hipp produkcijas pārstāvis pastāstīs mums šajā sižetā par mākslīgā piena maisījumiem, par to, kā izvēlēties mazulim piemērotāko, kā arī par to, ar ko vajadzētu rēķināties, iegādājoties mazulim mākslīgā piena maisījumu. Protams, ir arī gadījumi, kad mazuļiem ir alerģiskas reakcijas uz kādu no mākslīgā piena maisījuma sastāvā esošajām vielām, tad šajā reizē būs iespēja uzzināt, kā meklēt aizstājēju alerģiju izraisošajam produktam. Vai arī tev ir jautājumi? Droši tos uzdod un saņemsi atbildes Māmiņu Kluba ONLINE TV interneta tiešraides laikā!

Dabas vielu komplekss zarnu traktam

Dabas vielas- šķiedrvielas parasti tiek iedalītas divās lielās grupās: nešķīstošās (tās nešķīst ūdenī) un šķīstošās (tās šķīst ūdenī) šķiedrvielas. Ja ir problēmas ar vēdera izeju un aizcietējumiem, tad var nākties padomāt, kā atvieglot zarnu traktu. Viens no paņēmien varētu būt dabas vielu kompleksa lietošana. Ķimenes stimulē gremošanu, normalizē zarnu trakta darbību un noņem smaguma sajūtu. Vitamīns C veicina  normālu imūnsistēmas darbību.

Lielais pārvērtību fināls: PIRMS un PĒC

Visas tiešraides laikā varēsim sekot, kā pārvērtības piedzīvo kāda aktīvā māmiņa,bet noslēgumā dosim jums iespēju novērtēt pārvērtības PIRMS un PĒC!

20141015120931-62878.jpg

PIESAKIES KRĀSAINAJAM VASARAS FESTIVĀLAM 13.JŪNIJĀ ŠEIT->>>

20150507162108-91892.jpg

Pieteikumus visus izlasījām un pārskatījām, bet tā kā tas nebija blogu konkurss, tad sazināmies ar personīgi ar izvēlēto māmiņu. Viņu varēsiet sastapt ONLINE TV Laikā 😀

Ar viņu esam sazinājušies personīgi.