Māmiņu Kluba ģimeņu TOP iecienītākie ceļojumu galamērķi šovasar

02. Aug 2017, 18:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Māmiņu Klubs aicināja ģimenes dalīties ar ieteikumiem par ģimenēm ar bērniem draudzīgākajiem ceļojumu galamērķiem.

Apkopojot ģimeņu ieteikumus, esam sastādījuši ģimeņu ceļojumu TOP 10 iecienītākos galamērķus.

Iepazīsties ar tiem un, ja kādā no šiem galamērķiem vēl neesat bijuši, ieplāno turp aizbraukt jau nākamajās brīvdienās! Māmiņu Kluba ģimenes garantē, ka jautri un interesanti tur būs gan maziem, gan lieliem. Aiziet, brīvdienās!

Google Map
  1. Tērvetes dabas parks
  2. Izklaides parks "Avārijas Brigāde"
  3. Lotes zeme
  4. Ventspils
  5. Rakši ZOO
  6. Lietuvas Jūras muzejs - delfinārijs
  7. Rīgas Zooloģiskais dārzs
  8. Baskāju taka Valguma pasaulē
  9. Dino parks Lietuvā
  10. AHHAA zinātnes centrs

Šķiet, pirmajā vietā esošais Tērvetes dabas parks komentārus neprasa. Teju katra trešā ģimene norādīja, ka kopā ar bērniem jāapmeklē vieta, kurā mīt rūķīši, ragana, Lutausis un arī drosmīgais Sprīdītis. Pastaiga visas dienas garumā ar pozitīvām emocijām garantēta. Atliek vien sēsties mašīnā un doties uz Zemgali.

20170801172008-53094.jpg

Lai gan apmeklētājiem vārtus vēris tikai šogad maija pēdējās dienās, apmeklētāju pozitīvas atsauksmes izpelnījies jaunais Izklaides parks "Avārijas Brigāde". Parkā interesanti būs ikvienam, jo tajā mājvietu raduši ne tikai zināmās multenītes Avārijas Brigāde varoņi, bet arī dažādas atrakcijas un dinozauri. Jā, tagad, lai redzētu dinozaurus, nav tālu jādodas - vien tepat uz Lielvārdes novadu!

20170801172534-19374.jpg

Izklaides parki, kuri veltīti kādai konkrētai tēmai, mūsu ģimeņu vidū ir lielā cieņā. To apliecina arī fakts, ka visas vasaras garumā netālu no Pērnavas esošajā Lotes zemē latviešu valoda ir ļoti bieži dzirdama, un zemes iedzīvotāji parūpējušies, lai viesus sagaidītu arī latviešu valodā runājoši tēli. Ja vēl neesat bijuši Lotes zemē, tad pasteidzieties, jo šovasar tā viesus gaida vien līdz 31.augustam!

Domājams, Ventspils vārds komentārus šajā topā neprasa. Kā atzīst Māmiņu Kluba aptaujātās ģimenes, uz šo piejūras pilsētu tās dodas, jo atrast, ko darīt, tur būs iespējams vienmēr. Akvaparki, mazbānītis, bērnu laukumiņi un, galu galā, arī Zilā karoga pludmale un izbrauciens ar kuģīti. Piedzīvojumi Ventspilī seko viens pēc otra!

Vēlaties dzīvajā redzēt lamas un kamieļus? Dodaties Vidzemes virzienā, kur Rakši ZOO piedāvā šādu iespēju.

Ceļojot, paņem līdzi Huggies mitrās salvetes!

20170802182134-99056.jpg