Maģiskais dzimšanas datums no 9-12

Maģiskais dzimšanas datums no 9-12

21. Aug 2013, 15:29 gucci123 gucci123

Šis ir veltījums visiem, kas dzimuši: 9., 10., 11. un 12. datumā.

Izlasiet, analizējiet un pilnveidojiet sevi:)

9. datums: personība ar plašu skatījumu, ideālistiska, līdzjūtīga. Priekšrocības: vēlams paplašināt izglītības lauciņu, īpaši, ja tā ir saistīta ar mākslu. Piemīt liels radošais potenciāls. Cilvēkam nepieciešama degsme un pārliecība par padarīto, taču šīs īpašības jākoncentrē uz augstāko mērķi. Izaicinājums - atrast „savu vietu” vai „savu lauciņu”, kas dotu tiešu labumu arī citiem cilvēkiem, sabiedrībai. Jo vairāk šis cilvēks kalpos cilvēcei, jo lielāks būs viņa personiskais gandarījums: gan morālais, gan materiālais. Ir sabiedrisks un šarmants, ieredzēts un apbrīnots. Piemīt plašs pasaules redzējums, spēja saskatīt globālas aprises politikā, sociālajā sfērā. Var skaidri izteikt savas jūtas, taču ir tendence dramatizēt. Trūkumi: jāmācās piedot un sniegt beznosacījumu mīlestību. Jāizvairās no negācijām, ļauna prāta turēšanas uz citiem cilvēkiem, kas var būt parādnieki, netiesāt citus.

 

10. datums: ambicioza un neatkarību alkstoša personība. Priekšrocības: piemīt vadītāja spējas un orientēšanās uz panākumiem. Dzīves mācība: dzīvot saskaņā ar savu sapni, t.i., būt drosmīgam un izturīgam, lai pārvarētu šķēršļus un iegūtu tik lielu neatkarību, cik šis cilvēks vēlas. Ir ass prāts un analītiskas spējas. Piemīt labas plānošanas spējas un spējas vadīt cilvēkus sava mērķa sasniegšanai. Trūkumi: neapmierinātība ar ikdienu (arī rutīnu). Var kļūt nomākts, ja ir pārāk liela ikdienas pienākumu nasta. Jāmācās sevi aizstāvēt, riskēt piesardzīgi. Cilvēks sirdī ir pionieris. Var būt spītīgs un nelokāms, ja runa ir par sasāpējušām problēmām. Taču šis cilvēks var būt uzticams draugs. Un pretēji – ļoti konkurētspējīgs, greizsirdīgs, īpaši, ja runa ir par svešiem panākumiem. Izmantojot nelokāmību un radošumu, dzīvē var gūt lielus panākumus.

 

11. datums: personība – ideālists ar ļoti attīstītu intuīciju. Priekšrocības: šī cilvēka intuīcija var būt tik ļoti attīstīta, ka viņš varētu būt labs izmeklētājs vai dziednieks. Var būt sajūta, ka cilvēki tiek izprasti pirms viņi ir paspējuši šim cilvēkam atklāties. Piemīt spējas motivēt citus cilvēkus. Ir ļoti jūtīgs, emocionāls, ar ātru reakciju. Ilgi atgūstas no līdzcilvēku kritikas. Cilvēks var būt ļoti iedvesmojošs, aizraut citus cilvēkus darboties noteiktā virzienā vai ieviest jaunas pārmaiņas dzīvē. Ir labas vadītāja spējas. Cilvēks parāda virzienu, kurā „rakt”, un vairs neiesaistās ikdienas palīdzības sniegšanā. Piemīt spējas noteikt mērķi un veltīt sevi pilnībā tā sasniegšanai. Šim cilvēkam ikdienā ir smagi jāstrādā, lai saglabātu emocionālo stabilitāti dzīves vētrās un mutuļos. Trūkumi: nav komforta sajūtas biznesa pasaulē, izņemot, ja tā nav konsultanta loma. Prāts darbojas intuitīvi, nevis racionāli. Domas un rīcība mēdz būt dramatiska. Var būt vairāk sapņotājs, nekā darītājs. Jāsargā nervu sistēma no iekšējās spriedzes un jāizvairās no pārmērībām, īpaši uztura ziņā.

 

12. datums: personība – talantīgs mākslinieks. Priekšrocības: talantīgs mākslinieks izpaužas visur – darbā, mājās u.c. Ir ļoti tēlains un attapīgs. Var būt „kolektīva dvēsele”, izklaidēt cilvēkus ar jokiem, asprātībām. Piemīt daudz vitalitātes. Īpaši izkoptas verbālās un rakstīšanas prasmes, skatuves māksla, kas dzīves laikā jāpilnveido. Tā kā cilvēkam piemīt īpaši daudz entuziasma, var būt lielisks pārdevējs. Mēģina situācijā rast labāko risinājumu, un ir viegli iepriecināms. Ir emocionāls, sirsnīgs, draudzīgs un sabiedrisks. Trūkumi: var būt kaprīzs, īpaši, ja ir ieslīdzis sevis žēlošanā. Jāatturas tērēt savu laiku un enerģiju uz triviālām lietām, jāsaglabā savas prioritātes perspektīvā. Panākumu atslēgas: apņemšanās un disciplīna. Jāiemācās koncentrēt savu radošo enerģiju vienā jomā.      

Turpinājums sekos…Gucci123

P.S. Bilde no interneta dzīlēm.

Kassen Badji Kassen Badji 28. Dec 2018, 22:31

Sveiki Mans vārds ir Esther. paldies par manu drauga pieprasījumu, sazinieties ar mani pa e-pastu (estherdomingo38@yahoo.com

22. Aug 2013, 16:52

man arī 12. datums manam puikam 10.
gaidam mūsu tēta 22. datumu