Maģiskais dzimšanas datums no 5-8

Maģiskais dzimšanas datums no 5-8

20. Aug 2013, 09:26 gucci123 gucci123

Skaitļi, skaitļi, skaitļi… daudz un dažādi. Tikpat dažādi kā cilvēki uz Zemes.

Tāpēc aicinu turpināt ieskatīties raksturojumā, kuru mums sniedz mūsu dzimšanas datums:)

5. datums: personībā dominē – vēlme pēc pārmaiņām, ceļošanas, piedzīvojumiem. Priekšrocības: cilvēkā mīt milzīga zinātkāre, vēlme redzēt tālas vietas, iepazīt eksotiskus cilvēkus. Redzeslaukā ir plašā pasaule, un tas ir tikai laika jautājums – kad doties nākošajā ceļojumā? Piemīt augstas pielāgošanās spējas, laba sapratne ar citiem cilvēkiem, spēja ātri uzsākt komunikāciju. Ir īpašs talants kaut ko veicināt (reklamēt), darboties sabiedrisko attiecību sfērā, dažiem – rakstniecībā, žurnālistikā. Prot ļoti labi sadarboties komandā, kamēr nepastāv pārāk daudz ierobežojumu. Noteikti nav „ofisu žurka”. Cilvēks var justies ierobežots, ja dzīvē ir pārāk daudz dažādības un pārmaiņu. Viegli var ieslīgt garlaicībā un kļūt nemierīgs. Var būt nedaudz bezatbildīgs, tāpēc stūrakmens ir disciplīna un kārtība. Piemīt ātra uztvere un analītisks prāts. Var būt pašpārliecināts un ietiepīgs, taču tai pat laikā parasti var piedāvāt ļoti praktiskus risinājumus savām vai citu cilvēku problēmām. Trūkumi: piemīt nepacietība un impulsivitāte. Var krist pārmērībās pārtikas, alkohola, seksa, narkotiku u.c. sfērā, tāpēc šajās jomās nepieciešama īpašas paškontrole. 

 

6. datums: personība – vidusceļa meklētājs. Priekšrocības: ir orientēts uz ģimeni, spēju risināt savstarpējus strīdus, lai visas puses būtu apmierinātas. Dzīves mācība: līdzsvarot visas dzīves sfēras. Jāmācās saprast pretstati un meklēt tajos harmoniju. Vienalga, vai tās ir rūpes par citiem līdzcilvēkiem, finansēm, darbu vai izklaidi, šim cilvēkam jāmācās saprast, cik tālu viņš var būt noderīgs un kur ir robežas viņa noderībai. Piemīt daudz māksliniecisku talantu, izpratne par skaisto. Ir ļoti atbildīgs, darīs neprasot par to papildus samaksu. Cilvēka uzmanības centrā – attiecības. Ir dabiska vēlme palīdzēt citiem, iespējamie talanti – dziedniecībā, dietoloģijā, alternatīvajā medicīnā (akupunktūra, masāža utt.) vai klasiskajā medicīnā. Trūkumi: šim cilvēkam nepieciešama apziņa, ka viņu novērtē. Draudi ir glaimi un slavas dziesmas. Kritika var atstāt kaitīgu iespaidu, un šis cilvēks to var ņemt ļoti pie sirds. Var upurēt savu komfortu, lai palīdzētu citiem. Var būt pārlieku dāsns, laipns, izpalīdzīgs, kā arī pārlieku emocionāls, kas robežojas ar sentimentalitāti. Jāmācās sniegt nedaudz vairāk, nekā tikai plecu, uz kura izraudāties.

 

7. datums: personība ar augsti attīstītām prāta spējām. Priekšrocības: intelekts ir instruments, lai izpētītu apkārtējo pasauli. Cilvēks tendēts uz filozofiju un garīgumu. Nepieciešams koncentrēties uz vienu darbības jomu, kuru, pateicoties garīgajam un fiziskajam potenciālam, var pilnībā izkopt. Attiecībās ir analītiska un racionāla pieeja. Emocijas šim cilvēkam var būt neizprotamas, tāpēc viņš tām līdz galam var neuzticēties. Piemīt laba intuīcija, kuru laika gaitā var izkopt ar garīgu vingrinājumu palīdzību. Jāizvairās no spekulācijām, pārmērīga riska, nepārdomātām rīcībām. Cilvēks dod priekšrocību darbam vienatnē, un nosaka savu darba ritmu. Trūkumi: cilvēks ir ļoti jūtīgs un spēj dziļi pārdzīvot, taču nespēj dalīties savās jūtās vai pārdzīvojumos ar līdzcilvēkiem. Tendence pavadīt laiku vienatnē. Var būt pašpārliecināts un spītīgs. Jāizvairās kļūt pārāk analītiskam, bezjūtīgam un ciniskam. Var būt ļoti kritisks un egocentrisks, kas var traucēt attiecībās ar līdzcilvēkiem un laulībā. Stabilās attiecībās un laulībā var būt ļoti uzticams partneris. Jāmācās dalīties ar savām emocijām ar līdzcilvēkiem, kuriem šis cilvēks uzticas un uztur ciešas un ilgstošas attiecības.   

 

8. datums: personība – uzņēmējs, kuram ir spējas „saost naudu”. Priekšrocības: pieeja uzņēmējdarbībai ir radoša, oriģināla un drosmīga. Piemīt labas spriešanas spējas, kurām jāļauj izpausties, citādi cilvēks var kļūt rūgtuma pilns un tirānisks citās dzīves jomās. Ir ļoti konkurētspējīgs, un ciešās partnerattiecībās – īpaši, ja partneri un līdzvērtīgi, šis cilvēks var būt intrigants un manipulators. Cilvēks ir ļoti produktīvs un spējīgs realizēt lielus projektus. Labprāt uzņemas vadītāja lomu, jo līderība un organizatora spējas ir dabas dāvanas. Var vadīt lielas cilvēku grupas un virzīt uz vienotu mērķi. Ir reālists, pašpārliecināts, praktisks, tālejošs un mērķtiecīgs. Cilvēkam patīk izaicinājumi. Līdzcilvēku gaidas stimulē šo cilvēku darboties, īpaši ja tiek apšaubītas šā cilvēka spējas. Cilvēks jūt nepieciešamību dižoties ar sava darba augļiem, piederēt noteiktai statusa grupai. Lepojas ar savu ģimeni, māju, automašīnu utt. Trūkumi: ir spēcīgs, bet ļoti izteikts un valdonīgs raksturs. Ir neiecietīgs attiecībā pret savām vai citu vājībām. Nepatīk izpaust savas jūtas. Nepieciešams attīstīt neatlaidību un izdzīvošanas instinktu. Šķēršļi var tikt uztverti ne tikai kā problēmas, bet veids, kā padarīt šo cilvēku stiprāku.

Ceru, ka jums ir interesanti:)

Turpinājums sekos…Gucci123

P.S. Bilde no interneta dzīlēm.