Maģiskais dzimšanas datums no 25-28

Maģiskais dzimšanas datums no 25-28

25. Sep 2013, 08:53 gucci123 gucci123

Labdien!

Šodien pirmo reizi sajutu rudens dvašu uz sava pakauša, un, ietinusies vējjakā, skrēju uz darbu... Lietainas dienas mani vienmēr rosa uz pārdomām, un tāpēc mana numeroloģijas mūza ieteica pievērsties patīkamām lietām, darbus nedaudz atliekot malā:)

Lasiet un baudiet, pārdomājiet un analizējiet:)

25.datums: ekspresīva, racionāla un dedzīga personība. Priekšrocības: cilvēka attieksme pret dzīvi ir loģiska un intelektuāla. Tai pat laikā piemīt laba intuīcija, kurā ir vērts ieklausīties, lai dzīvē „tiktu uz priekšu”. Piemīt spējas izmeklēt un dziļi pētīt konkrētas lietas būtību. Pateicoties analītiskajām spējām nepaļaujas uz pirmo iespaidu. Lielākā priekšrocība: spēja izmantot savu intelektu faktu un informācijas iegūšanā, lai izpētītu jautājumu „līdz saknei” un pēc tam pieņemtu racionālu lēmumu. Īpašs talants var būt zinātnes, filoloģijas, filozofijas, metafizikas un psiholoģijas sfērā. Cilvēks dod priekšroku individuālam darbam un pats nosaka savu darba tempu. Var būt ļoti jūtīgs, bet ir grūti ar tām dalīties un tās izrādīt. Cilvēkam ir ļoti jāpiestrādā, lai uzturētu dziļas un noturīgas attiecības. Dzīves uzdevums: izkopt spēju dalīties ar savām emocijām un pārdomām par dzīvi. Uzticēšanās ir galvenais stūrakmens ceļā uz laimi. Trūkumi: mērķis – izmantojot prātu, lai analizētu dzīvi un situācijas, nedrīkst atstāt novārtā emocijas un sirdi. Balansējot starp prātu un jūtām, viegli var pakļauties racionālajam, kļūt par savrupnieku, kritiķi un sliktākajā gadījumā – arī ciniķi. Nedrīkst pārlieku pakļauties savam prātam, jo tas var aizēnot citas īpašības – sapratni, līdzcietību un mīlestību.

 

26.datums: personība – talantīgs uzņēmējs ar spēju „saost naudu”. Priekšrocības: cilvēka pieeja uzņēmējdarbībai – oriģināla, radoša un drosmīga. Ir tendence izteikt spriedumus, un ir atbildīgs par savu rīcību. Var būt labs vadītājs un organizators. Piemīt spēja redzēt kopbildi un neņemt vērā detaļas. Cilvēks ir efektīvs un spēj vadīt lielus projektus, uzņēmumus.Ir reālistisks, pašpārliecināts, praktisks un ambiciozs. Var būt ļoti diplomātisks un taktisks. Ir tendence panākt rezultātu ar pārliecināšanu, nevis ar varu. Cilvēks ir ļoti drošs un parasti uz sevi liek lielas cerības. Ir nepieciešamība dižoties ar savu statusu, darba augļiem, iespaidīgu māju vai automašīnu u.tml. Tādējādi var daudz ko pārspīlēt un citiem radīt spilgtu iespaidu. Cilvēks var lepoties ar saviem panākumiem. Var piemist spēks un drosme, lai pārvarētu jebkurus šķēršļus (tas nenozīmē „iet pāri līķiem”). Cilvēkam nav viegli izteikt savas jūtas un atmest „pagātnes rēgus” un notikumus. Ir dāsns, un gatavs palīdzēt līdzcilvēkiem un citiem cilvēkiem krīzes situācijās. Trūkumi: dzīves uzdevums – saglabāt līdzsvaru starp materiālajiem mērķiem un pamatvērtībām: iecietība pret cilvēkiem ar dažādiem sociālajiem statusiem, līdzcietība un mīlestība. Pārliekais biznesa (materiālais) dzīvesveids var padarīt cilvēku bezjūtīgu un neiejūtīgu pret citiem. Jāatceras, ka visiem cilvēkiem piemīt kādi talanti un karmiskais uzdevums, un jābūt pateicīgam par to, ko liktenis ir devis, un iespēju robežās – ar to jādalās ar līdzcilvēkiem, citiem cilvēkiem. Cilvēkam piemīt spēcīgs raksturs, bet ir tendence uzkundzēties un būt valdonīgam. Var būt neiecietīgs pret citu un arī savām vājībām. Dzīve var pārbaudīt cilvēka apņēmību un vēlmi „pacelties uz sabrukušiem pamatiem”.

 

27.datums: personība – dzimis līderis, efektīvs vadītājs, kas spēj organizēt un iedvesmot citus cilvēkus. Priekšrocības: var piemist īpaši talanti politikā, reliģijā, mākslā un tiesībās. Ir ļoti radošs un piemīt skaidra izpratne par citiem cilvēkiem. Piemīt spēja aptver vairākas jomas vienlaicīgi, kurās ieteicams turpmāk pilnveidoties. Pirms sava dzīves ceļa izvēles, var izdarīt vairākas nopietnas kļūdas. Cilvēkam ir nepieciešama pieredze un saskarsme ar dažādām situācijām un cilvēkiem, pirms atrast vienu noteiktu jomu, kurā specializēties. Cilvēks var daudz ceļot un piedzīvot dzīvē daudzas pārmaiņas (arī kardinālas). Taču cilvēka patiesais sapnis: uzlabot apstākļus citiem cilvēkiem, sabiedrībā, valstī vai pasaulē kopumā. Dzīves uzdevums: izdarīt labu citiem. Piemīt tieksme dramatizēt savas jūtas. Taču zem mierīgā un aristokrātiskā izskata var slēpties neapmierinātība ar sadzīvi, vecākiem, kolēģiem, sabiedrību u.tml. Trūkumi: jāiemācās – izzināt, pieņemt un piedot. Jāizvairās no negācijām jebkurās izpausmēs. Var būt atriebīgs. Jāsabalansē garīgā un fiziskā dzīve, kurā jūtams disbalanss. Dzīves princips: jo vairāk dod citiem, jo vairāk saņem pretī (morāli un materiāli).

 

28.datums: personība – uz sadarbību orientēts vadītājs. Priekšrocības: cenšas panākt rezultātu ar pārliecināšanu, nevis ar varu. Var būt ideālistisks un neatkarīgs ar netradicionāliem uzskatiem. Cilvēks ir ļoti ambiciozs un ar lielu pašpārliecinātību (kurai nepieciešams iedrošinājums). Piemīt ļoti analītisks un racionāls prāts. Cilvēks lieliski prot plānot un vadīt citus cilvēkus vai cilvēku grupas. Var kļūt viegli aizkaitināms pateicoties ikdienas aktivitātēm un rutīnai. Ir gatavs uzņemties risku un ir inovatīvs. Patīk nospraust robežas veicamajam darbam, un pēcāk darbus nodot citiem līdzcilvēkiem, lai tos pabeigtu, paturot pārraudzības funkciju. Ir ļoti emocionāls un patīk demonstrēt savu mīlestību. Vienlaicīgi cilvēks var ātri aizsvilties un kļūt dusmīgs, ka tam ir kāds iemesls. Var būt ļoti radošs un spēt atlasīt „graudus no pelavām”. Spēj labi argumentēt un var darboties pārdošanas jomā. Ar savu apņēmību un spējām izgudrot inovācijas, var sasniegt ievērojamus finansiālus panākumus. Trūkumi: var būt ļoti spītīgs un nelokāms, mēģinot panākt kādas iecerētas idejas realizāciju. Ir tendence uzsvērt tikai savas idejas, kuras nepatīk mainīt. Izteikti spēcīgs ego, tāpēc dzīvē jāmācās iziet uz kompromisiem.     

Turpinājums sekos...Gucci123:)