Kuras ir Tavas iecienītākās Happy Meal mantiņas no pašiem pirmssākumiem?

Kuras ir Tavas iecienītākās Happy Meal mantiņas no pašiem pirmssākumiem?

08. Nov 2019, 13:07 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Lai atzīmētu bērnu maltītes “Happy Meal” 40 gadu jubileju, “McDonald’s” piedāvā ierobežota daudzuma īpašus “Surprise Happy Meal” komplektus ar 40 gadu laikā iecienītākajām rotaļlietām. “Surprise Happy Meal” komplekti Latvijā ir pieejami no 7. novembra un tik ilgi, kamēr tie beigsies.

Pirmo reizi bērnu maltīte “Happy Meal” tika piedāvāta 1979. gadā ASV, un sākotnēji tā ietvēra dekoratīvu kārbu ar dažādām rotaļlietām, tostarp vilciņu un “McDonaldland” tēlu dzēšgumijas. Kopš tā laikā “Happy Meal” piedāvājums ir būtiski paplašinājies, un šobrīd “Happy Meal” maltīte ir pieejama vairāk nekā 38 000 restorānu vairāk nekā 100 valstīs visā pasaulē, kalpojot par simbolu pārsteigumam, rotaļīgumam un jautrībai.

"Daudziem bērniem un pieaugušajiem Latvijā “Happy Meal” asociējas ar mīļām bērnības atmiņām un priecīgiem ģimenes brīžiem. “Happy Meal” 40. gadadiena ir laiks, kad atsaukt atmiņā šos mirkļus, sameklēt reiz iemīļotās rotaļlietas, ko daudzas ģimenes Latvijā joprojām glabā rotaļlietu plauktos, un atklāt “Happy Meal” vēsturi ar īpašo “Surprise Happy Meal” komplektu. Pastāvēšanas gadu laikā “Happy Meal”  ir audzis un pilnveidojies, ne tikai regulāri piedāvājot jaunas rotaļlietas, bet arī paplašinot ēdienu izvēles iespējas un nodrošinot sabalansētu maltīšu izvēles," norāda “McDonald’s” rīkotājdirektors Baltijas valstīs Vladimirs Janevskis (Vladimir Janevski).

“Happy Meal” piedāvājumā ir iekļautas daudz un dažādas sabalansētas produktu izvēles. Kopš 2013.gada “McDonald’s” visā pasaulē “Happy Meal” komplektos ir pasniedzis vairāk nekā 6,4 miljardus maltīšu ar svaigiem augļiem, dārzeņiem, piena produktiem ar zemu tauku saturu, ūdeni. Uzņēmuma apņemšanās sniegt sabalansētas produktu izvēles “Happy Meal” maltītēs ir noteikta 2018. gadā publiskotajos principos. Arī Latvijā “Happy Meal” komplektos tiek nodrošinātas sabalansētas maltītes izvēles, tostarp ābolu šķēlītes un burkāni, kā arī vietējā ražojuma piena dzēriens “Rasēns” ar dažādām garšām un ūdens.

“Happy Meal” 40 gadu jubileja ar īpašo “Surprise Happy Meal” maltīti tiek svinēta vairāk nekā 90 valstīs visā pasaulē. Šo svinību laikā ikviens tiek aicināts atcerēties gan bērnībā iemīļotās “Happy Meal” rotaļlietas, gan atklāt jaunas to kolekcijas.

Rotaļlietu klāstā ir gan pasaulē, gan Latvijā iecienītas rotaļlietas. Latvijā “Surprise Happy Meal” piedāvājumā var iegūt kādu no 15 rotaļlietām:

·      “McNugget” kovbojs (“McDonald’s”), 1988. gads;

·      “McNugget” ugunsdzēsējs (“McDonald’s”), 1988. gads;

·      “McNugget” pastnieks (“McDonald’s”), 1988. gads;

·      Transformējams hamburgers (“McDonald’s”), 1989. gads;

·      “Grimace” (“McDonald’s”), 1990.gads;

·      Transformējams “Dino Happy Meal Box” (“McDonald’s”), 1991. gads;

·      “McDonald’s Hot Wheels Thunderbird” (“Mattel”), 1993. gads;

·      “Hamburglar” (“McDonald’s”), 1995. gads;

·      “Power Rangers” (“Hasbro”), 1995. gads;

·      Blīkšķu Banijs no “Space Jam” (“Warner Brothers”), 1996. gads;

·      Pīļknābis Patijs (“Ty Beanie Baby”), 1997. gads;

·      Tamagoči (“Bandai”), 1998. gads;

·      “My Little Pony” (“Hasbro”), 1998. gads;

·      Fērbijs (“Hasbro”), 1999. gads;

·      “Hello Kitty” (“Sanrio”), 2013. gads.

Papildus īpašajiem jubilejas “Surprise Happy Meal” komplektiem “McDonald’s” Latvijā ir sācis meklējumus pēc valstī lielākās “Happy Meal” rotaļlietu kolekcijas. No 7. līdz 24. novembrim ikviens iedzīvotājs tiek aicināts dalīties ar savām “Happy Meal” rotaļlietu kolekcijām. Lielākās kolekcijas īpašniekam tiks pasniegta īpaša balva - unikāls “Happy Meal” kolekcionāra komplekts ar populārākajām “Happy Meal” rotaļlietām 40 gadu laikā. Lai pieteiktos konkursam, iedzīvotāji tiek aicināti dalīties ar savām “Happy Meal” kolekcijām, nosūtot informāciju “McDonald’s” sociālajā vietnē “Facebook” Latvijā: www.fb.com/mcdonalds.latvija.

Kuras ir Tavas iecienītākās Happy Meal mantiņas no pašiem pirmssākumiem?