Kreatīvi, praktiski, mūsdienīgi: Arbūzu sezona

Kreatīvi, praktiski, mūsdienīgi: Arbūzu sezona

22. Aug 2014, 00:21 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

OOOO, arbūzi! Mēs, droši vien nezinām nevienu cilvēku, kam tie negaršotu. Arbūzi ir saldi, atsvaidzinoši un, kad ir arbūzu sezona klāt, tie ir pieejami jebkuram, arī, ja runājam par cenu. Atrast tos arī var jebkurā vietā, kur tiek tirgoti dārzeņi un augļi. Bet atceries, arbūzs - tā ir oga, un jāsaka - nu TĀAAADA oga!

20140725114727-39027.jpg


Ko ar arbūzu lai iesāk, nu - izņemot: sagriezt un apēst? Mēs izveidojām dažu radošu ideju sarakstu!

20130818204542-85772.jpg

milivanili

Ja esat jau atēdušās arbūzu parastā veidā, sagādājiet mājiniekiem pārsteigumu - arbūza TORTI!

20140814142647-90171.jpg

20140814142656-99259.jpg

20140814142710-49032.jpg

20140814142720-31969.jpg

Cilvēki, kam ir īpašs talants, jau sen no arbūziem gatavo šedevrus, ko patiešām žēl ēst.

20140814142912-98701.jpg

20140814143448-60592.jpg

20140814143553-79639.jpg

Bet pacensties un uztaisīt ko tādu varam visas:

20140814143400-88544.jpg

Informācijai:

  • Arbūzam ir pirmā vieta, ja runājam par produktiem, kas satur folskābi;
  • Arbūzs satur ļoti daudz dzelzs;
  • Arbūzā ir ļoti daudz vitamīnu un minerālvielu - B1, B2, C, PP, karotīns, šķiedrvielas, kā arī fruktoze;
  • Arbūza mīkstums lieliski remdē slāpes;
  • Arbūzam ir urīndzenoša iedarbība, tas labi attīra organismu no šlakvielām un liekā šķidruma;
  • Arbūzs palīdzēs ādai kļūt tvirtākai, kā arī - tas uzlabo sejas ādas krāsu.
Un atcerieties - ar mēru viss ir labs! Labu apetīti!
 

 20140721102258-33525.jpg