Komentāru KONKURSS: Laimē stilīgo Twinkle Twinkle LV mugursomu!

Komentāru KONKURSS: Laimē stilīgo Twinkle Twinkle LV mugursomu!

19. Nov 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Ja jūsu mājās aug mazs, zinātkārs pasaules pētnieks, šis konkurss ir kā radīts jums!

Mazajam ķiparam interesē viss - pasmaržot, aptaustīt, pacelt, pamest un, galu galā, arī pagaršot. Pasaule ir jāiepazīst soli pa solītim. Ja to dara ar rotaļu un spēļu palīdzību - tas ir divtik interesanti! 

Noteikti arī jums ir savas īpašās aktivitātes, kuras ņemat talkā, lai veicinātu mazuļa attīstību - vingrinātu mazos pirkstiņus un rociņas, attīstītu koordināciju, runu. Iespējams, tās ir pašu izdomātas rotaļas, no speciālistu ieteikumiem aizgūtas spēles vai arī aktivitātes, kuru iniciators bija pats mazulis.

Padalies ar spēlēm, aktivitātēm un nodarbēm, ar kuras patīk tavam mazulim! Kā ar rotaļāšanās palīdzību veicini sava bērniņa attīstību, pastāsti tepat komentāros!

BALVA

28.novembrī starp visiem komentāru autoriem portālā Māmiņu Klubs, kā arī mūsu Facebook lapā, izlozēsim vienu laimīgo, kurš tiks pie 

superīgās Galaxy mugursomas

no latviešu zīmola Twinkle Twinkle LV

Huggies konkurss

iieeva iieeva 26. Nov 2019, 15:30

Puzles likšana

PirmoreizMamma PirmoreizMamma 13. Nov 2019, 15:12

Arī mēs savam trīsgadniekam mājās aktīvi mācam jaunas lietas, un palīdzam dārziņā apgūto nostiprināt mājās. Nav noslēpums, ka bērniem vairāk patīk mācīties rotaļu veidā, un tas ir arītrīš gadu vecumā ir nemazāk svarīgi kā pirmā gada, otrā gada vai jebkāda cita vecuma laikā.
Trīsgadniekam šobrīd aktīvi mācām un palīdzam apgūt krāsas - izvēlties vienādās krāsas un salikt attiecīgo krāsu spainīšos, salikt mašīnas pēc krāsām, šis palīdz pēc tam trenēt arī skaitļu apgūšanu, jo pēc tam varam palūgt piem. saskaitīt baltās mašīnas. Vēl mēs aktīvi trenējam prātu apmeklējot robotikas nodarbības sestdienu rītos, kā arī ikdienā palīdz gudrie uzdevumi, katram vecumam atbilstoši uzdevumi, maksā tiešām nepilnus 3eur, taču uzdevumi krājumā ir tiešām ļoti , ļoti daudz, iegādājami www.dzene.lv.

Anettte_G Anettte_G 13. Nov 2019, 13:39

Mūsu 3gadnieka mīļākās nodarbes ir:

Krāsošana- izmanto krāsu zīmuļus un akvareļa krāsas. Gan dārziņā, gan mājās mācām pareizi satvert zīmuli un nekrāsot pāri līnijām. Ar katru reizi sanāk arvien labāk.

Playdoh- ļoti patīk dažādu firmu plastalīni. Ar palīginstrumentiem rullē, taisa pankūciņas, bumbiņas, veido figūras, kas veicina sīko motoriku (svarīgi runas attīstībai)

Puzle- šis mums jaunums, jo pirmo puzli nupat saņēma dzimšanas dienā. Pagaidām liek kopā ar vecākiem. Mēģina saprast ideju- jāskatās, gan uz bildi, krāsām, gan to, lai figūriņas atbilstu

Lego- iemīloti gan mazie, gan Duplo. Pēc instrukcijas neliek, bet , kā pašam patīk un ienāk prātā. Darbina savu iztēli

Skaitāmpantiņi- trenējam runu, burtu un vārdu izrunu. Gatavojamies Ziemassvētkiem, apgūsto pirmo četrrindi.

filologe filologe 13. Nov 2019, 13:34

Šobrīd meitiņām topā ir Lego - tiek būvētas pilis, torņi, mašīnas, protams, iesaistāmies arī mēs vecāki. Palīdzam pieturēt, iedrošinām būvēt augstāk, rosinām iztēli. Tāpat ļoti patīk kūleņot bumbu baseinā, darboties ar plastilīnu, zīmēt ar pirkstiņkrāsām 😀

saulux10 saulux10 13. Nov 2019, 12:17

Meitiņai ļoti patīk gan rotaļlietas, ko piedāvā dažādi ražotāji, bet lieliski rotaļu biedri ir arī dažādās dabas veltes. Meitiņa nebeidzami ilgi var darboties ar smiltiņām. Viņa tăs ņem rociņās un bārsta no vienas rociņas otrā, tad mēğina izņemt ārā no smiltīm lielākos olīšus. Ļoti patīk spēlēties ar kastaņiem, tos ar karotītes palīdzību pārliek no vienas bļodiņas otrā un tad atkal otrādāk. Lieliski rotaļu biedri bija arī čaukstošās rudens lapas. No aptamil piena maisījuma pudelītēm eaam sataisījuši grabulīšus. Katrā ir ielikts savs pildījums, citos rīsi, citos olīši. Citās ir iepildīts ūdentiņš, bet dažos putraimiņi. Katrs skan atšķirīgi un katram ir savs smagums, kas ar lielu aizrautību darbojas uz bērniņiem. Ieliets ūdens pudelē līdz pusei arī ļoti interesē meitiņu. Tăpat arī dažādie virtuves piederumi iepriecina meitiņu un tie ar lielu aizrautību tiek likti lietā.