Kazas piena noslēpumi, par kuriem Jūs, iespējams, nezinājāt

Kazas piena noslēpumi, par kuriem Jūs, iespējams, nezinājāt

01. Nov 2017, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Pareizs mazuļa uzturs pirmajos dzīves gados - pamats veselībai nākotnē, harmoniskai augšanai un attīstībai. Droši vien esat dzirdējuši par teoriju "1000 dienas”, ko aktīvi sekmē speciālisti visā pasaulē. Tās būtība - konkrētu noteikumu ievērošana un uzmanības pievēršana savai veselībai grūtniecības laikā, kā arī nepieciešamība pēc mazuļa uztura, kas pirmajos divos mazuļa dzīves gados pareizi attīstītu svarīgākos orgānus un sistēmas. 

Bez šaubām, mātes piens ir ideāli piemērots jaundzimušo barošanai. Ārsti iesaka pieturēties pie barošanas ar krūti, cik ilgi vien iespējams, tomēr agrāk vai vēlāk katra māmiņa saskaras ar nopietnu izaicinājumu, izvēloties nākamo formulu zīdaiņu papildu barošanai. Kā neapjukt, saskaroties ar lielo izvēli, un ko izvēlēties?

Pēdējā laikā lielāko popularitāti ieguvuši šādi kazas piena maisījumi. Kopš seniem laikiem cilvēki novērtē kazas piena barojošās īpašības, kā arī ārsti mēdz ieteikt saviem pacientiem tā sūkalas. Pēc tā struktūras kazas piena olbaltumvielas visvairāk atgādina sieviešu olbaltumvielas, un tas ir mīkstāks un vieglāk sagremojams maisījums. Pateicoties tā unikālajam sastāvam un struktūrai, kazas piens uzsūcas daudz vieglāk un ātrāk nekā govs piens, nodrošinot ērtu gremošanu, kas ir īpaši svarīgi jūtīgajiem bērnu vēderiņiem.

Īpaši šajā kategorijā izceļas maisījumi uz kazas piena bāzes Kabrita®GOLD (Nīderlande), kas izgatavotas no 100% dabīga kazas piena un vērtīgajām sūkalām.

Kabrita®GOLD maisījumos bērna organismam "draudzīgās” kazas piena olbaltumvielas tiek apvienotas ar tauku kompleksu DigestX®, kas pietuvina maisījuma sastāvu mātes piena taukiem. Šis komplekss veicina labāku kalcija uzsūkšanos, palielina enerģiju un kopumā veicina harmonisku augšanu un fizisko attīstību. DigestX® nodrošina ērtāku gremošanu, normalizējot vēdera izeju un samazinot aizcietējumu un koliku iespējamību. Tāpēc mazulis, kas tiks barots ar maisījumu Kabrita®GOLD, jutīsies mierīgāk.

Kabrita® GOLD maisījumi ir bagātināti ar vitamīnu, minerālvielu un mūsdienīgu sastāvdaļu kompleksu, kas no dzimšanas brīža nodrošina visu nepieciešamo, lai harmonizētu augšanu, attīstību un aizsardzību.

Maisījumam pievienotās omega taukskābes DHA (omega-3) un ARA (omega-6) veicina smadzeņu un redzes attīstību. Kabrita®GOLD maisījumi veic arī aizsargfunkcijas - pieci mātes piena pamata nukleotīdi, kas iekļauti to sastāvā, uzlabo mazuļa imunitāti. Prebiotikas GOS un FOS apvienojumā ar probiotiku Bifidobacterium BB-12® veicina veselīgas zarnu mikrofloras uzturēšanu, kā arī imūnsistēmas attīstību un nostiprināšanu.

Kā arī šādām Kabrita®GOLD formulām ir maiga krēmīga garša un patīkama smarža. Tā ir gatavota bez maltodekstrīna, kristāliska cukura, mākslīgiem garšas uzlabotājiem un aromatizētājiem, kas mazina alerģijas risku.

Kabrita®GOLD - mazuļa harmoniskai augšanai, attīstībai un veselībai!

www.kabrita.lv