Kas ir Maria Lactation sastāvā un kā to lietot?

16. Apr 2014, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Nu jau vairāk kā gadu mammas aptiekā var iegādāties šo produktu, kas palīdzēs vairot krūts pienu krūts barošanas laikā. Šis produkts labvēlīgi ietekmē laktācijas procesu, tā sastāvā ir dabīgu vielu komplekss, kas ir piemērots bērniņa zīdīšanas laikā. Uz māmiņu jautājumiem par Maria Lactation atbild sertificēta farmaceite Dace Marcinkēviča.

Kas ir Maria Lactation sastāvā?

Šie dabīgie produkti ir – vilkābele, kas ir piemērota arī stresa gadījumos, izmantojama cīņā pret satraukumiem. Oksitocīns stresa gadījumā samazinās, un to pavairot var tieši vilkābele. Tad vēl ir tāds apbrīnojams produkts kā bišu māšu pieniņš, kas satur 17% ogļhidrātus, 30%  - olbaltumvielas, 5% - tauku, 1% minerālvielu. Sastāvā ir arī pienenes sakņu pulveris, kas ietekmē labvēlīgi ne tikai laktāciju, bet arī gremošanas sistēmu. Cinks ietekmē arī imunitāti.

Fenhelis un ķimene – palīdz arī pret vēdera pūšanos, uzlabo gremošanas procesus.

Maria Lactation ir tabletēs, jālieto pa 1 tabletei 2x dienā, uzdzerot glāzi ūdens ēdienreizes laikā.

Kurš ir tas brīdis, kad var sākt lietot?

Pirmajā mēnesī pēc dzemdībām, otrajā, trešajā mēnesī – kad ir vairāk stresa mammai, kad ir nemiers, uztraukums, bažas par to, vai piens ir pietiekamā daudzumā. Par lietošanas pārtraukšanu var runāt ar savu dakteri.  Produkts pats jālieto kursa veidā – vismaz 3 mēnešus, ja ir tāda nepieciešamība.

Piena krīze un Maria Lactation

Arī piena krīzes gadījumā var sākt lietot Maria Lactation. Bet mamma var par to jau laicīgi parūpēties, zinot savu ikdienu, savu stresu.

Pirms lietošanas atceries!

Mamma var uzsākt lietot šo produktu konsultējoties ar farmaceitu vai savu ārstu, bet tā kā preparāts ir uztura bagātinātājs, to var iegādāties aptiekās bez receptes.

Piena garšu šis produkts noteikti nemaina, tāpēc piena kvalitāti tas neietekmēs, drīzāk viss, kas ir produkta sastāvā, uzlabos pie viena arī mazuļa gremošanas sistēmas darbību.

Māmiņu Klubs

ONLINE TV videosarunu piedāvā

20140410110547-81875.jpg