Kāpēc Cool Club piedzīvo triumfa gājienu bērnu apģērbu modē?

Kāpēc Cool Club piedzīvo triumfa gājienu bērnu apģērbu modē?

25. Nov 2019, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Aptaujāto māmiņu domas par svarīgākajiem kritērijiem, izvēloties bērnu apģērbu, sakrīt. Apģērbam ir jābūt no kvalitatīva auduma, stilīgam, ērtam, saglabājot bērna kustību brīvību, kā arī par demokrātiskām cenām. Bieži vien šādu kombināciju atrast ir praktiski neiespējami, tāpēc bērnu apģērba zīmols Cool Club, kas Latvijā ir pieejams tikai interneta veikalā 220.lv, īsā laikā ir kļuvis par bestselleru.

Cool Club bērnu apģērbs ir paredzēts ikdienas valkāšanai, brīvdienām un īpašiem notikumiem. Jaunākās kolekcijas veidotāji ir iedvesmojušies no skandināvijas motīviem - fjordiem, savvaļas ainavām un daudzveidīgās faunas un floras. Lai izveidotu modernu, oriģinālu un plašā sortimentā pieejamu apģērbu, ir apvienotas dažādas faktūras, tehnikas un audumi. Ierasti Cool Club zīmola apģērbi tiek klasificēti divās vecuma kategorijās. Pirmā preču grupa ir paredzēta zīdaiņiem no dzimšanas līdz skolas vecumam (0–6 gadi), bet otrā - pusaudžu kategorijai (7–14 gadi).

Ļaujiet būt radošiem!

220.lv eksperte Līga Bubko ir novērojusi, ka bērna apģērba funkcija nav tikai praktiski saģērbt bērnu. Tam ir arī jāveicina bērnā radošums un drosmīgu lēmumu pieņemšana. Cool Club ļauj bērniem saglabāt iztēli un iejusties dažādos varoņos – maģiskos tēlos, princesēs, rokzvaigznēs vai kovbojos. Kolekcijās ir iekļauts apģērbs mazajiem sapņotājiem - līnija ar burvju nūjiņu apdruku, burvestībām, zvaigznēm, kosmiskās galaktikas elementiem, kā arī smieklu pārpilnību ar Ziemassvētku motīviem, kas atspoguļo Ziemassvētku vecīša un viņa komandas darbu. 

“Katra māmiņa ir sava bērna stiliste, tāpēc, izvēloties apģērbu, jāpievērš uzmanība ne tikai kvalitātei un komfortam, bet arī estētikai. Cool Club nodrošina stilīgi ietērpt gan mazu bērniņu, gan pusaudzi. Kvalitātes kritērijs ir ļoti būtisks, apģērbam ir jābūt tādam, kas ikdienas nēsāšanas rezultātā bērnudārzā vai skolā, kā arī pasākumos, nezaudē estētiku. Mammas bieži sūdzas, ka zēniem nav pārāk plašas apģērba izvēles iespējas, bet Cool Club piedāvā daudzveidīgu izvēli kā zēniem,meitenēm. Plašā izvēle ļauj saglabāt arī individualitāti un savu īpašo stilu,” norāda L.Bubko.

Praktiskums - vienmēr aktuāls

Cool Club dizaineri katrā kolekcijā piedāvā modernākās globālās tendences apvienojumā ar  noturīgiem audumiem, materiāliem un dažādām toņu faktūrām. Piemēram, apavi, kas ne vien ir kvalitatīvi, bet arī aizsargā no apkārtējās vides ietekmes, lai saglabātu bērnu dzīvesprieku neatkarīgi no veicamajām aktivitātēm vai laikapstākļiem.

Komforts ir viens no vissvarīgākajiem kritērijiem, izvēloties apģērbu. Cool Club zīmols ir ražots no kvalitatīviem materiāliem - kokvilnas, merino vilnas un tas nesatur sintētiku. Apģērbu ir ērti valkāt, jo tas ir ērts un neierobežo kustību brīvību, jo bērni daudz pārvietojas – lēkā un skrien.

Šobrīd interneta veikalā 220.lv iecienītais bērnu zīmols Cool Club ir pieejams par super cenām. Ieskatieties: 220.lv