Kā es iztieku bez bērna un bērns bez manis

15. Jan 2014, 13:25 Saulite21 Saulite21

 

Sveikas mammasJ.

 Nu jau ir pagājušas 2pilnas dienas ka esmu viena bez bērna un sākusies trešā. Mans bērns atrodas pie manas mammas un es atrodos no viņa 5km tālāk, pie savas tantes. Kāpēc? Tāpēc, lai atradinātu dēlu no krūts. Vai savadāk nevarēj?Nevarēj, redzot kā dēls uzvedās, bij redzams ka bez krūts ka esmu klāt, nu nekādīg nesanāks. Varbūt tāpēc ka esmu tāds bezrakstura cilvēks, tas tāds vienaīgais izskaidrojums ko varu izdomāt. Dēlam ir jau gads un 8mēn un sapratām ka vajag beigt krūts barošanu, vai pareizāk sakot vienkāršu žļanbāšanu.

 

Kā es iztieku bez dēla- Godīg sakot jūtos atpūtusies. Pietūkst viņa smaida un redzēt kā viņš spēlējās, kā danco, dzirdēt ka sauc mammu. Pa dienu, lai neiekristu lielās bēdās par to ka nav dēls blakus, tante man ir atļāvusi izpauzties virtuvē, gan ēst taisīt, gan sakārtot to. Tad te kā jau laukos ir vēl ko darīt. Pa dienu mammai vismaz reizes trīs pazvanu painteresējos kā dēls uzvedās. Un tad vēl arī ik pa laikam kādu sms aizsūtu. Vakaros pirms eju čučēt palūkoju dēla bildi telefonā un tad kāda asara nobirst. Bet tā ir vis kārtībā. Ļoti ceru ka nebūs pēc tam sevi jāšausta par to ka esmu slikta mamma, ka būs mērķis izdevies. Ka dēls uz mani nedusmosies.

 

Kā dēlam iet bez manīm: iet labi, viņam tur ir brālēns ar ko spēlēties, onkulis, vēl ir māsas draugs,kuru Emīls dievina un mana māsa un protams Ome, kurai lieliski izdodās tikt galā ar visu. Viņa dēliņu ieliek čučēt kad viņš grib, kad vajag samīļo viņu. Čučēt ieliek tā ļoti interesanti, ko man būs jāapgūst( ietin segā kā zīdaini, pašūpina un dēls aizmieg.). Pirmā naktī dēlēns pamodās kādas 2reizītes, šonakt jau vienu. Mazliet žēl mūsu mazā brālēna, jo ome dala uzmanību uz diviem tagad, pat brālēns pasācis darīt tos pašus nedarbus ko Emīls, lai saņemtu uzmanību vairāk kā Emīls, bet nekas, būs jāizdomā kā iepriecināt brālēnu.

 

Esmu laimīga ka man ir mamma, kas mani atbalsta un palīdz, piecieš mana dēla niķīšus ja parādās. Piektdien no rīta jau tikšos ar savu dēlu un kārtīgi viņu samīļošu.

 

Jauku dienu visām un mīlēsim savus mīļos... J

Saulite21 Saulite21 15. Jan 2014, 18:32 Dadziis

Ļoti ceru ka viss būs kārtībā. Viņš man ēda arī pa dienu, lai arī centos nedot.

Saulite21 Saulite21 15. Jan 2014, 14:22 mammuks20

Kā man pateica ka zvanīju : mamma nav vajadzīga, viņam ir ļoti labi 😀

nosiguldas nosiguldas 15. Jan 2014, 13:44

Lai Jums izdodās😀