JAUNUMS 2015. gada MAIJĀ- JŪLIJĀ dzimušiem bērniņiem - rotaļas pie Klaudijas Hēlas!

JAUNUMS 2015. gada MAIJĀ- JŪLIJĀ dzimušiem bērniņiem - rotaļas pie Klaudijas Hēlas!

24. Mar 2016, 15:29 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Gribi iemācīties iekārtot vidi, atbilstoši mazuļa attīstības posmiem? Varbūt gribi iemācīties būt pacietīga un vērot savu mazuli? Lieliski, nāc ciemos, un iemācīsies pamantīt arī dažādas mazuļa spējas un prasmes, ko ikdienā neesi pamanījusi! Tāpat gūsi arī noderīgus padoms no fizioterapeites Klaudijas Hēlas!

Nāc kopā ar mazuli pie fizioterapeites Klaudijas Hēlas! Rotaļāsimies un mācīsimies kopā!

Kā notiks nodarbības?

Grupiņas tiks veidotas mazas - ne vairāk kā 5-8 bērni ar vecākiem vienā grupiņā.

Vislielākā vecāku problēma ir tā, ka viņi īsti nezina, kā ar bērnu jānodarbojas- vai nu tiek iedota liela mantu kaste un ar tekstu "nu, tagad spēlējies!" viss beidzas  vai arī vecāki baidās bērnam pieskarties, ierādīt ko jaunu.

Tātad sākumā būs laiks sadraudzībai un komunikācijai- māmiņas ļaus bērniem pašiem darboties un nemēģinās viņiem palīdzēt kaut ko dabūt, aizsniegt vai paņemt. Šādā veidā vecāki var lieliski pavērot arī citus mazuļus un pamanī sīkumus, ko bērns dara, ne tikai to, ka bērns sācis velties, rāpot vai staigāt!

Šī ir lieliska iespēja vecākiem redzēt, cik dažādi viena vecuma un viena attīstības posma mazuļi attīstās un ko viņi dara.

Pēc šādas pavērošanas vecāki kopā ar fizioterapeiti izrunās un salīdzinās lietas, kas ir pamanītas vienā vai otrā bērnā un vecāki varēs dalīties pārdomās, kas ir mainījies kopš iepriekšējās reizes! Tāpat vecāki saņems arī padomus, iedrošinājumu no fizioterapeites Klaudijas Hēlas un citiem vecākiem par jebkuru interesējošu jautājumu par bērna attīstību, ēšanu, psiholoģiju, piemēram, mazulis negrib gulēt uz vēdera, bērns negrib ēst...   

Kad notiks?

Piektdienās plkst. 14.35 - 15.35, 2015. gada MAIJĀ-JŪLIJĀ dzimušiem bērniem

Kur notiks?

Māmiņu kluba mājīgajās telpās Vīlandes ielā 1, 1. stāvā, ieeja no Elizabetes ielas

Cik maksā?

€ 30 mēnesī - par 4 nodarbībām (ja apmaksu veicat atsevišķi par katru nodarbību - € 9 par nodarbību)

Nāc kopā ar mazuli pie fizioterapeites Klaudijas Hēlas! Rotaļāsimies un mācīsimies kopā!