Jauna aktivitāte mūsmājas!

Jauna aktivitāte mūsmājas!

24. Jan 00:00 PirmoreizMamma PirmoreizMamma

Everts jau no 5.5 mēnešu vecuma apmeklē “Attīstošās bērnu rotaļu nodarbības” Māmiņu Klubā, kuras vada fizioterapeits. 

Šīs nodarbības ir ne tikai ļoti liels darbiņš mazulim, bet arī ļoti izglītojošs un noderīgs laiks vecākiem un katrs fizioterapeita ieteikums vai redzējums tiešām palīdz saprast mazuli, konkrēto vecuma posmu, attīstību un mazuļa interesi! 

Par interesi runājot - fizioterapeite katrai nodarbībai iekārto rotaļu vidi mazuļiem vecumam atbilstošā izkārtojumā. Ja līdz šim, Everts, par Iglu klučiem nodarbības laikā izrādīja 0 interesi, tad pēdējā nodarbībā tas mainījās - bija tik laimīgs par tiem rāpojot šurpu turpu, ka sapratu- laiks tos iegādāt arī mūsu mājām! 

Izpētot Iglu mājas lapu ilgi domāju - kuru komplektu izvēlēties, jo piedāvājums ir gana plašs. Gribēju, lai tas piestāv mūsu interjeram, lai tas ir praktisks mazulim, lai ir noderīgs arī ilgākam laika posmam kad Everts mazliet paaugsies, kā arī, noderīgs un interesants mājās jau esošam septingadniekam, kuram arī gribas kautko , lai viss netiek iegādāts tikai brālim.

Iglu klučus biju iepazinusi jau tad, kad Eliots bija mazs, tāpēc zināju, ka kvalitāte ir uzticama - tie ir ļoti izturīgi , nezaudē formu.
 

Tie ir mazuļu rotaļām droši, jo nav asumu un katrs klucītis un lielās kluču daļas ir kārtīgi nošūtas.
 

Vēl man svarīgi ir kopšana - tos ir ērti kopt, vajadzīga tikai miltrā salvete vai mitrs dvielītis un jebkurš netīrums ir ātri notīrāms! 

Par daudzveidīgo rotaļu laukuma izkārtojumu jau laikam lieki pieminēt , vai ne? 


Saņemot Iglu kluču pasūtījumu, Eliots palīdzēja izpakot tos no kastes, un pirmo rotaļu laukumu abiem ar brāli izveidoja jau savā istabā. 

Pēc tam, protams, atļāva izkārtot arī brāļa stūrītī un šobrīd izkārtojuma veids, mūsmājas,  mainās teju pa stundām.

Man ļoti patīk, ka Iglu ir tik plašs piedāvājums mājaslapā, ka jebkurā laikā varu pasūtīt klāt vēl kādu papildinājumu un šie kluči būs ļoti labs ilgtermiņa rotaļu biedrs bērniem. 

 

Everts šobrīd jau nedēļu izmanto rotaļās šos klučus , un mani noverojumi: 

 

  • ir kļuvis krietni stabilāks uz dažāda līmeņa virsmām
  • Ilgāku laiku gatavs patstāvīgi rotaļāties

 

Arī lielais brālis aktīvi izmanto tos dažādu auto trašu veidošanā un pat kā atpūtas stūrīti lasot grāmatas.

Noteikti iesaku kā labu, noderīgu un attīstošu ilgtermiņa rotaļu sastāvdaļu bērniem!