Izmēri temperatūru 1 sekundē!

Izmēri temperatūru 1 sekundē!

19. Apr 2023, 00:00 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Kidsmed TermoPlus bezkontakta termometrs noderēs ikvienam un tam ir daudz priekšrocību. Un jā, ar bezkontakta termometru var iegūt precīzu rezultātu, arī par to šajā rakstā!

Kāpēc izvēlēties TermoPlus?

·       Pats galvenais iemesls – bezkontakta mērījums un ātrs rezultāts 1 sekundes laikā!

·       Ērti lietojams un viegli saprotams termometrs. TermoPlus ir radīts tā, lai to būtu vienkārši izmantot.

·       3 mērījumu režīmi: ķermeņa, objekta un vides temperatūra. Vai šis nav lieliski? Ar vienu termometru izmēri temperatūru ķermenim, gaisam istabā, ūdenim vannā vai mazuļa uzsildītajai piena pudelītei.

·       Displeja apgaismojums. Digitālā displeja apgaismojums noderēs īpaši naktīs, kad telpā ir izslēgts apgaismojums. TermoPlus ir arī noderīga funkcija, kad displejs maina krāsu, atkarībā no mērījuma rezultāta – zaļā krāsa nozīmē, ka ir normāla temperatūra, oranžā krāsa norāda uz nedaudz paaugstinātu temperatūru, sarkanā krāsa jau norāda, ka temperatūra ir augstāka par 38°C.

·       Mērījumu rezultātu atmiņa. Saglabājas līdz pat 32 mērījumu rezultātiem, kurus var pārskatīt, ja nepieciešams.

·       Automātiska izslēgšanās pēc minūtes.

Kas jāņem vērā, mērot temperatūru ar bezkontakta termometru?

Vissvarīgākais noteikums, mērot ķermeņa temperatūru, ir darīt to pareizi! Bieži vien cilvēki nospriež, ka ar bezkontakta termometru nevar iegūt precīzu rezultātu, iespējams tāpēc, jo mērījums nav veikts pareizi. Pavēršot termometru pret pieri, protams, ka var iegūt ticamu rezultātu, ja temperatūra nav augsta, taču, kad ir paaugstināta temperatūra, tad, šādi mērot, rezultāts var būt ļoti neprecīzs.

Šajā foto esam parādījuši soļus, kā mērījumu veikt pareizi un iegūt precīzu rezultātu.

Tāpat atceries:

·       starp ierīci un ādu nedrīkst būt mati;

·       vieta, kur mērīsi temperatūru, ir sausa, nav sasvīdusi, jo mitras ādas temperatūra ir zemāka nekā sausas. Nav ieteicams mērīt temperatūru uzreiz pēc fiziskām aktivitātēm;

·       nemēri temperatūru tajā galvas pusē, kas bija atbalstīta pret spilvenu;

·       laiku pa laikam ir jānotīra ierīces sensors.

Mammas pieredze:

“Kidsmed bezkontakta termometrs mūsu ģimenē ir ļoti noderējis, kad bērni slimo. Vecāki sapratīs, ka izmērīt temperatūru mazam bērnam ir neiespējamā misija, jo bērnam negribas ilgi sēdēt mierīgi un turēt kaut ko padusē, arī mums bija tāpat, pavisam traki bija tieši naktīs, kad jutu, ka mazajiem ir temperatūra, taču mērīšana neizdevās – bērni jau tā nejutās labi temperatūras dēļ un tad mamma vēl cenšas mērīt temperatūru, liekot padusē termometru. Kad uzzināju par Kidsmed bezkontakta termometru, vēlējos uzreiz to izmēģināt. Tieši sākās slimošanas “sezona” mūsu mājās un biju patiešām priecīga, ka tagad mums ir TermoPlus, jo temperatūras mērīšana vairs nesagādāja galvassāpes. Noteikti iesaku to visiem vecākiem ar maziem bērniem! Kad pienāca pirmā nakts ar bērnu temperatūru un mums bija TermoPlus, es biju sajūsmā, jo bērni pat nepamodās, kad mērīju temperatūru, vairs nekādas raudāšanas. Vēl man patīk, ka ekrānam ir apgaismojums, kas arī noder naktīs, lai nav jāslēdz gaisma, kā arī apgaismojuma krāsa mainās atkarībā no rezultāta, uzreiz var apjaust, cik ļoti ir paaugstināta temperatūra. Kidsmed bezkontakta termometrs atvieglo slimošanas laiku mūsu ģimenē šobrīd, kad bērni ir mazi, un noteikti noderēs vēl daudzus gadus.” – Alise, 2 mazu bērnu mamma

 

Ja vēlies iegādāties Kidsmed bezkontakta termometru,

tad izmanto kodu TERMOPLUSLV un saņem -10% atlaidi!

Kods aktīvs 14.04.-30.04.

www.kidsmed.lv