Izlozēts ergosomas un Huggies balvas ieguvējs

Izlozēts ergosomas un Huggies balvas ieguvējs

06. May 2020, 14:58 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

Vēl brīdī, kad mazulītis ir tikai puncī, topošā māmiņa lasa daudz literatūras, ieklausās citu mammu padomos par gaidību laiku, dzemdībām un arī bērniņa aprūpi. Tiek uzkrāts liels informācijas apjoms un topošajai mammai šķiet, ka viņa visu zina vislabāk.

Mēs jums, mīļās mammas, vaicājām, kādi ir jūsu ceļavārdi un ieteikumi citām māmiņām, jo, kā zināms, mammas jau zina vislabāk, un var sniegt arī vislabākos padomus no savas personīgās pieredzes. Paldies ikvienai no jums, kura piedalījās konkursā!

 

KONKURSA BALVU

Huggies Elite Soft autiņbiksītes

un

TeddySling LUX Brown Birds ergosomu

laimējusi

Madara Zosare

ergosomas.lv

Ergosomas.lv veikals rūpējas par bērniem, rūpējoties tikai par ergonomiskām, fizioloģiskām bērnu pārnēsāšanas somām, par bērnu drošību un ērtību! Veikalā piedāvā šādu firmu ergosomas:

Teddy Sling. Šīs ergonomiskās somas – triju patentu īpašnieki. Pateicoties patentētai muguriņas regulēšanai, ergosoma Teddy Sling pēc izmēra būs atbilstoša gan 4 mēnešu, gan arī 3,5 gadu vecam bērnam. Muguriņas piegrieztne ir konstruēta no trim īpaša piegriezuma daļām, veidojot dziļu un pieguļošu kabatu. Viena no somas pamatīpatnībām – pusapaļas anatomiskās siksnas, kuras var mainīt vietām, paralēlai vai krusteniskai nešanai. Ergosomas ir izgatavotas no augstas kvalitātes kokvilnas materiāliem, un izmantoti tiek tikai sertificēti un lietošanā droši piestiprinājumi.

MB Design – tas ir populāro ErgoBaby mugursomu analogs, bet ar ievērojamiem funkcionāliem uzlabojumiem un ar ekskluzīvu dizainu! MB-Design somām ir ļoti augsta šūšanas kvalitāte, dārgi un ļoti kvalitatīvi materiāli no 100% kokvilnas, labākie, drošie stiprinājumi Duraflex no īpaši izturīga poliamīda (visi materiāli ir sertificēti!) un ekskluzīvs izšuvums!

 

Neaizmirsti regulāri sekot līdzi Māmiņu Kluba aktualitātēm, jo sadarbībā ar Huggies® esam uzsākuši jaunu projektu, kurā stāstīsim, kā mēnesi pa mēnesim aug un attīstās bērniņš, sniedzot speciālistu ieteikumus bērna aprūpē atbilstošajiem vecuma posmiem. Seko līdzi un uzzini daudz noderīgas informācijas!