Iespēja apmeklēt bezmaksas fizisko aktivitāšu nodarbības

Iespēja apmeklēt bezmaksas fizisko aktivitāšu nodarbības

29. Jul 2019, 09:33 Māmiņu klubs Māmiņu klubs

SIA „Vingrojam kopā” sadarbībā ar Rīgas domes Labklājības departamentu piedāvā apmeklēt dažādas fizisko aktivitāšu nodarbības:

1)    brīvdabas vingrošanas nodarbības dažādās Rīgas apkaimēs – visiem iedzīvotājiem;

2)    vingrošanas nodarbības jaunajiem vecākiem kopā ar mazuli (līdz 1 gada vecumam);

3)    stājas koriģējošas vingrošanas - bērniem vecumā no 4-6 gadiem un no 7-12 gadiem.

Vingrošanas nodarbības* jaunajiem vecākiem kopā ar mazuli. Nodarbību mērķis ir vecāku un mazuļu vispārējā veselības stāvokļa uzlabošana, mijiedarbības un saiknes veicināšana starp vecākiem un mazuli. Nodarbību saturs ir veidots tā, lai dalībniekiem tiktu veicināta ne tikai fiziskā, bet arī psiholoģiskā veselība. Šī holistiskā pieeja ir īpaši svarīga mazuļiem pirmajā dzīves gadā, jo tā veicina bērna fizisko un emocionālo attīstību.

Vingrošanas nodarbībās aicinām vingrot ne tikai mammas, bet arī tētus. Mammām piedāvājam vidējas slodzes treniņu visa ķermeņa tonizēšanai, tikmēr tētiem piedāvājam vingrinājumus muskulatūras attīstīšanai, ķermeņa masas koriģēšanai un labsajūtas uzlabošanai.

Nodarbības notiek pēc iepriekšēja pieraksta grupās līdz 6 pāriem (bērns un vecāks).

Vispārattīstošas vingrošanas nodarbības* bērniem pareizas stājas attīstības veicināšanai. Nodarbību galvenais uzdevums ir veidot pareizu stāju, kā arī pievērst uzmanību pareizas gaitas attīstībai un uzlabot, veicināt kustību izpratni bērniem. Vingrošana  notiek interesantā, bērniem saistošā rotaļu veidā, tajā pat laikā pievēršot uzmanību pareizai vingrinājumu izpildei. Nodarbības vada pieredzējuši un zinoši fizioterapeiti.

*Nodarbības notiek fitnesa un veselības studijā „VingroSev.lv” Rīgā, Ganību dambī 7k-2. Iepriekšēja pieteikšanās un dalības atteikšana nodarbībām obligāta, rakstot uz info@vingrosev.lv vai zvanot 27766371 (administrācija).

Brīvdabas vingrošana Rīgas iedzīvotājiem. Nodarbību mērķis ir sniegt iedzīvotājiem iespēju apmeklēt vingrošanas nodarbības brīvā dabā. Tās notiek dažādās Rīgas apkaimēs - centrā, Ziepniekkalnā, Imantā, Mežaparkā, Pārdaugavā, Teikā, Purvciemā. Nodarbības vada kvalificēti un pieredzējuši treneri un tās tiek veidotas, lai radītu interesi dažāda vecuma un sagatavotības līmeņa dalībniekiem.           

Sīkāka informācija par šīm un citām bezmaksas nodarbībām atrodama Rīgas domes Labklājības departamenta mājaslapā www.veseligsridzinieks.lv, kā arī „VingroSev.lv” mājaslapā www.vingrosev.lv sadaļā „Bezmaksas nodarbības”.

Nodarbības tiek īstenotas Eiropas Sociālā fonda projekta Nr.9.2.4.2./16/I/021 “Mēs par veselīgu Rīgu – daudzveidīgi un pieejami veselības veicināšanas un slimību profilakses pasākumi!” ietvaros .